Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi tisztességes férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi tisztességes férfi járkál az utcán?

Figyelt kérdés

Átlagosan, az ismeretségi körötökben mennyire ritkák az alja pasik?

Az unokanővérem férje lebukott, hogy kvázi kettős életet él, másik feleséggel.

Megannyi példa van, amikor a férfi egy csaló görény.

Kb. mennyi arra az esély, hogy egy ilyen "kellemes" férfibe botlom? Mennyire izguljak?

2018. márc. 4. 05:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hajnali ötkor. :DDDDDDDDDDDD

Nem sikerült jól a buli a romkocsmába'?

Hát elég szomorú, ami a rokonoddal történt, de az is hülyeség, hogy a férfiakat a vérük hajtja. Vannak ilyenek nőkben is, ismerek is párat. Másrészt kicsit unalmas már ez az általánosítás, mindkét nem részéről.

A jeleket sokszor azért nehéz észrevenni, mert pszichopaták csinálják ezt kb. De erre van a net, utána lehet nézni szinte mindenkinek.

2018. márc. 4. 10:52
 12/15 anonim ***** válasza:

8: Értelmes hsz alert! Szeretem a moralitást feszegető contentet!

tl;dr: NE, ne változz!

Legyek inkább egyedül megrohadó, unalmas, becsületes férfi, mint egy olyan aki utána a tükörbe sem tud nézni élete végéig.

2018. márc. 4. 11:02
 13/15 A kérdező kommentje:

Azta, sokan válaszoltatok. Köszönöm.

Értem én, hogy nem a férfiak a hibásak, de mivel nő vagyok, nem nagyon érint a női szemétkedés. (Szintén látom a problémát a női és a férfi nemben egyaránt.)

Az időpont pedig nem a buli utáni takarítás pillanatában kapott el, hajnalban is ezen gondolkodom. Mennyi olyan esetet hallani, amikor a pasi/nő rendes, tisztességes (nek tűnő) majd évek, ne adj Isten évtizedek múltán derül ki, hogy másik családja van, bankot rabolt, családon belüli erőszakoló és hasonló.

Vajon ezt lehet egyáltalán szűrni vagy csak reménykedni, hogy nem ilyenbe botlik az ember fia/lánya?

2018. márc. 4. 11:18
 14/15 anonim ***** válasza:

13: Ha igazán megismeritek egymást, akkor le lehet, kivétel ha tényleg intelligens pszichopata. :D

De ezen felesleges kattogni szerintem, nekem is volt egy ilyen korszakom, hogy a nagyon bagatell dolgoktól kezdve a komolyabbakig járt az agyam. Engedd el magadat és barátkozz/ismerkedj, nagyon rá tudja nyomni a bélyegét a párkeresésre (tévedek: nem csak arra, mindenre).

Persze mondhatok amit akarok, mert messziről jövök, de én a 39 évem alatt tényleg jófijjú voltam, de ki tudja, hogy lesz egy olyan lelki törésem (mittomén családtag halála, munkahelyi kirúgás, anyagi krach stb.) ami miatt elpattan nálam is, kár ezen vívódni szerintem, mindég az adott szituációt kell lekezelni és nem az előre kitalált scenariókon agyalni! :D

2018. márc. 4. 12:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Ilyenről nincs statisztika.

Egyébként kb ezért mondom h nem kívánok kapcsolatokkal foglalkozni. De mindenki hülyének néz.

2018. márc. 4. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!