Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan tisztességes férfi, aki nem akarja a nőt azonnal ágyba vinni?
Társkeresőn ismerkedtünk meg, sokat beszélgettünk interneten keresztül. Megvolt az első személyes találkozás.
Amikor adott volt a lehetőség, hogy történjen bármi intim, azt mondta nem akarja elkapkodni. (Leteszteltem, hogy kapcsolatot vagy ágyast keres!)
Számomra ez fura. Tényleg léteznek még ilyen férfiak?
Ízlések és pofonok. Nálam repült volna, ha várni akart volna.
N
Léteznek.
De lehetőleg ne ebből ítéld meg, hogy milyen ember, tisztességes ember is kívánhatja a szexet és tisztességtelen ember is lepattinthat elsőre.
Ez leginkább a nőn múlik. De szeretem a fokozatosságot... Nem azt mondom, hogy fél évig ne legyen semmi, mert az marhaság. De mondjuk első 1-2 találkozásnál csók, utána mondjuk petting, vagy akár szex, ha a másik fél nagyon nem bír magával. :D
Mindenesetre azt, hogy mikor legyen az első rábízom a nőre. Mégiscsak ő az, akinek jobban fel kell "készülni" rá. :)
Akkor megfordíttom a kérdést.VANNAK MÉG OLYAN TISZTESSÉGES NŐK AKIK NEM AKARNAK EGYBŐL B@SZNI VAGY LESZOPNI?
Kétszer volt velem ilyen hogy az első randin a csaj leakart szopni!!NEM KAMU!Meg nem mondtam volna róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!