Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan tisztességes férfi, aki nem akarja a nőt azonnal ágyba vinni?
Társkeresőn ismerkedtünk meg, sokat beszélgettünk interneten keresztül. Megvolt az első személyes találkozás.
Amikor adott volt a lehetőség, hogy történjen bármi intim, azt mondta nem akarja elkapkodni. (Leteszteltem, hogy kapcsolatot vagy ágyast keres!)
Számomra ez fura. Tényleg léteznek még ilyen férfiak?
Nem hónapokig akarnám váratni.
De az első randin nem bújok ágyba senkivel.
vannak ilyenek,léteznek
ezek szerint Te csak most találkoztál ilyennel, pedig minden korosztályban van ilyen N
Én csak azt nem értem, hogy miért kell lehetőséget teremtened rá, hogy történjen bármi intim, ha ezzel csak tesztelni akarod, hogy "tisztességes-e"?
Szerintem ez a nő részéről is úgy korrekt, hogy csak akkor alszanak együtt vagy mittomén, ha részéről már zöld az út... Addig meg találkozgatunk, beszélgetünk nyilvános helyen, kávé, mozi, teázó, Margit-sziget, Citadella stb.
Lehet a második randin már próbálkoznod kellett volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!