Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartják dekoratívabbnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják dekoratívabbnak egy sminkelt lányt?

Figyelt kérdés

... mint egy smink nélkülit?

Smink nélkül észre sem veszik a nőket, átlagosnak vagy csúnyának titulálják.

2018. márc. 3. 18:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Mert mindent sminkelt nőkkel reklámoznak, velük mutatnak be bármit, és amit sokat tolnak az arcunkba, az lesz a mérce. Én nem sminkelek sok éve, tényleg nem is vesznek észre a páromat kivéve. Le kell sz.rni az olyan férfiakat, akik csak azt veszik észre, aki kimázolta magát, mert az olyanokért nem is kár, akiknek a szépérzékét képes eltorzítani a média. Persze aztán reggel az ágyban csodálkozhatnak, hogy ez meg ki az isten itt mellettük a maskarája nélkül.
2018. márc. 3. 19:29
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
Én nem értem, mit jelent ebben a kontextusban az, hogy "észreveszik". Miért számít egy nőnek, hogy vadidegen férfiak milyen más nőket vesznek észre?
2018. márc. 3. 19:38
 13/18 anonim ***** válasza:
4%
10 : hülye aki mondja, fáj az igazság?
2018. márc. 3. 19:40
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Halkan suttogom, hogy én a reggel kócos, álmos arcú, szexi hálóinges vagy pizsis, később otthon melegítőt viselő, smink nélküli (otthonon kívül is) lányokért előbb oda vagyok. Viszont alkalomhoz illő ruházatot viseljen! 🤗
2018. márc. 3. 19:42
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
MEGÉRKEZETT A LEPONTOZÓS RÉM: MINDENKI MENEKÜLJÖN KI MERRE LÁT :DDD
2018. márc. 3. 19:53
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
A férfiak azt sem tudják hogy mi az a smink,max a kimázolt bohócokat ismerik fel
2018. márc. 3. 19:56
 17/18 anonim ***** válasza:
35%
Hogy az Isten bhaszná meg a lepontozós _urva eget!!!
2018. márc. 3. 20:02
 18/18 anonim ***** válasza:
33%

Ééééés ismét elszabadult a férfigyűlölet. Taps.

#11: Kb. minden második férfi ismerősöm azt mondja, hogy reggel, smink nélkül, kócosan a legszebb a barátnője. Miért ennyire más a környezetem?

#13: Senkinek sem fáj, ha valaki 2 bites aggyal tesz egy primitív általánosítást, majd kikéri magának, ha normális hangnemben megmondják, hogy hol hibázik az elmélete. Tőled is kérdezem: Az én környezetem miért más?

#16: Ezt már hallottam jó pár nőtől. Ha te tudod, mi az autó, akkor mi miért ne tudhatnánk, mi a smink? A férfiaknak szerinted nincs szeme?

A pár lepontozónak, akik fél másodpercet sem képesek gondolkodni a dolgokon, szerintem utaljunk netet. Előfizethetne széles sávú netre, hogy onnét töltsön filmeket.

2018. márc. 3. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!