Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan negatív dolog az ha anyukám elkísér a randira?
Figyelt kérdés
Nem első randira hanem 3. 4. re gondolom.
Ha ciki ha nem de 3. 4. randira néha elkísér anyukám, amikor már alakul a kapcsolat mert vonzalom szimpátia van.
Anyukám is kíváncsi a lányra így érthető módon eljön velem. Nyílván nem hármasba randizunk ezért 5, 10 perc után elmegy onnan anyukám hogy kettesbe maradjak a lánnyal. Amúgy 35 éves FÉRFI vagyok
2018. márc. 3. 14:02
1/41 anonim válasza:
Nekem most kapásból két dolog jutott eszembe:
1. Trollkérdés
2. :-DDDDD
4/41 A kérdező kommentje:
Miért lenne troll kérdés? Amúgy nem értem miért olyan negatív abszurd hogy fontosak a szüleim és emiatt fontos a véleménye... egyenek ment a lepontozás....
2018. márc. 3. 14:05
6/41 anonim válasza:
Ezt ugy szokas, hogy ha mar eggyutt vagytok, akkor bemutatod a szuleidnek.
Bar harmasban megenni egy szelet sutit, utana folytatni a randit, szerintem rendben van. Nem nagy dolog.
7/41 anonim válasza:
Jaj de cuki 😄 és ha anyukádnak nem tetszik a lány, akkor 5 perc után anyuddal együtt eljössz?
8/41 anonim válasza:
Szólsz előre a lányoknak, hogy a következő találkára a mama is hivatalos?
9/41 A kérdező kommentje:
6. Pontosan nem hármas randiról van szó, hanem első 5 perc, utána elmegy, még egy szelet sütit meg egy kávét sem iszunk eszünk meg, csak egy gyors bemutatkozás két, három szó..
2018. márc. 3. 14:21
10/41 A kérdező kommentje:
Általában nem szólok..
2018. márc. 3. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!