Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok szemében manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szemében manapság a kocka vagy az alkoholista pasik a rosszabbak? Melyik típus indul nagyobb hátrányból?

Figyelt kérdés
Ti mit tapasztaltatok, társkeresésénél melyik a nagyobb hátrány? (Egyik sem vagyok, de mindkét típusból van az ismertségi körömben, és érdekelne mások véleménye).

2018. márc. 2. 23:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%

"A társadalmi elvárás pont az lenne hogy inni tök oké. "

Nem tudom észrevetted-e, hogy a "mit gondolsz" és a "mit állítasz nyilvánosan" nem szokott megegyezni...

2018. márc. 3. 09:36
 22/28 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom, hogy pontosan mire kellene gondolnom “kocka” alatt? Lehet kocka olyan valaki is, aki programozó, ebből kifolyólag is sokat ül a gép előtt, jó pont, ha értelmes tevékenységeket végez a gépen, tehát nem föltétlenül megy a kárára. Van aki a gépén dolgozik különféle projekteken, talán munkamániás. Ezt nem ítélem el, sok jó dolgot lehet csinálni a számítógépen, ami leköti az embert.

Egy buta kocka embert annál inkább elítélek, aki teljesen értelmetlen dolgokra fecsérli minden idejét, pl. ostoba játékokon lóg, 9gag, buta mém oldalak, stb.

Az alkoholizmus alapból egy betegsèg, semmi jó pozitívum nem származik ebből, tehát magától értetödő a válaszom. Max. abban a kivételes esetben elnézem valakinek az alkoholista hajlamát, ha ha vannak hangsúlyos pozitívumai is az illetőnek.

2018. márc. 3. 09:40
 23/28 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem egyiket sem szabad túlzásba vinni, mert minden normális lánynak kizáró ok. Elfogadható határig oké az alkoholizálás és a kockulás. Ez mindennel így van a világon, egy bizonyos határig bármi megy.

Teljesen normális az, ha valaki iszogat, de az alkoholistát azokra szokták mondani, aki rég meglépett egy határt.

Sokan szeretnek számítógépezni is, de egy olyan kocka, aki egyáltalán nem él társas életet, mert minden idejét erre fordítja, az sem megy semmire.

2018. márc. 3. 09:55
 24/28 anonim ***** válasza:
23%
És aki egyszerre mindkettő? Nagyon üt részegen codozni, vagy lolozni...Xd
2018. márc. 3. 14:14
 25/28 anonim ***** válasza:
Alkoholista, egyértelmű!
2018. márc. 3. 20:27
 26/28 he84 ***** válasza:
Nyilván az alkoholista rosszabb. Mégpedig azért rosszabb, mert rosszabb esetben bántani is tudja a másikat fizikailag is, másrészt meg egy alkoholistánál túl erős függőség van az ital iránt, ami komolyabban árthat a szervezetnek. Néha kisebb, mértékletes ivás olyannal, aki nem alkoholista és láthatóan nem is lesz az, ez még talán belefér, de ennél több nem. A kockák pedig legtöbbször jobbak, sokszor eléggé informáltak több dolog terén. Ez részben saját tapasztalat, részben meg egy kicsit én is kocka vagyok nő létemre. Tudom hogy nők között is van jó néhány.
2018. ápr. 9. 16:40
 27/28 anonim ***** válasza:
Az én párom alkoholista volt amikor udvarolt. Aztán letette az italt. Ő cuki alkoholista volt és szép. Most meg mégcukibb. Imádom!
2020. febr. 12. 14:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Az én férjem kocka! Egyáltalán nem bánom. Nagyon cuki :)
2021. jan. 23. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!