Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Létezik olyan nő, aki tényleg antifeminista?
Antifeminista fórumon ismerkedtem meg egy nővel, el is hívtam randira. A randin világosan látszott, hogy a nő nemhogy nem antifeminista, hanem szinte femináci. Középvezetői állása van huszonévesen, egyedül él, minden lehetséges módon tökéletességre törekszik, és esze égéban sincs a hagyományos nemi szerepe szerint élni.
Megkérdeztem, hogy miért tartja magát antifeministának, és azt mondta, hogy azért, mert elégedett a jogaival, ő úgy érzi, hogy azt tesz, amit akar, azt ér el, amit csak akar. Nem szeretne többletjogokat, kvótát, nem szeretné a férfiakat ellenségnek látni, ő tud felelősséget vállalni magáért...stb.
De ugyanúgy esze ágában sincs a hagyományos szerepét teljesíteni, verseng a férfiakkal, vagyonokat költ magára, törtet.
Ti mit kezdenétek egy ilyen nővel?
A gyakori férfinépe kétféle panaszt fogalmaz meg az esetek 99%-ban:
1. a nők k*rvák, csak a pasik pénze kell nekik, ezért csakis kizárólag gazdag férfiakkal jönnek össze.
2. ezek a csúnya "femináci" nők, karriert építenek, jól keresnek, eltartják magukat és nincs szükségük senkire, mert önállóak és nem társfüggők és mégcsak szülni sem akarnak huszonévesen a semmire.
Szóval semelyik sem jó nekik, de sejtésem szerint itt általában a kérdezővel vannak bajok. Én is huszonéves vagyok és szépen ível felfelé a karrierem, jól keresek, de van párom. Annyi a különbség közted és a párom közt, hogy az én párom egy erős férfi, akit nem riaszt meg, hogy a barátnőjének is van élete (karrierje, pénze, önálló gondolatai, vágyai, álmai).
Ez is feminista, csak ésszerű. A férfiakat kollektíve ellenségnek tekintő, többletkogokat követelő stb feministák meg a nem normálisak.
De most komolyan az zavar, hogy nem akarja más mosni a szaros gatyádat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!