Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Létezik olyan nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Létezik olyan nő, aki tényleg antifeminista?

Figyelt kérdés

Antifeminista fórumon ismerkedtem meg egy nővel, el is hívtam randira. A randin világosan látszott, hogy a nő nemhogy nem antifeminista, hanem szinte femináci. Középvezetői állása van huszonévesen, egyedül él, minden lehetséges módon tökéletességre törekszik, és esze égéban sincs a hagyományos nemi szerepe szerint élni.

Megkérdeztem, hogy miért tartja magát antifeministának, és azt mondta, hogy azért, mert elégedett a jogaival, ő úgy érzi, hogy azt tesz, amit akar, azt ér el, amit csak akar. Nem szeretne többletjogokat, kvótát, nem szeretné a férfiakat ellenségnek látni, ő tud felelősséget vállalni magáért...stb.

De ugyanúgy esze ágában sincs a hagyományos szerepét teljesíteni, verseng a férfiakkal, vagyonokat költ magára, törtet.

Ti mit kezdenétek egy ilyen nővel?

2018. febr. 28. 15:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Egy ilyen nő kb. 18 éves kora óta házas, éy nem netezik, hanem mosipelust fehérít, vagy meleg vacsorát főz az urának.
2018. febr. 28. 17:26
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

A gyakori férfinépe kétféle panaszt fogalmaz meg az esetek 99%-ban:

1. a nők k*rvák, csak a pasik pénze kell nekik, ezért csakis kizárólag gazdag férfiakkal jönnek össze.

2. ezek a csúnya "femináci" nők, karriert építenek, jól keresnek, eltartják magukat és nincs szükségük senkire, mert önállóak és nem társfüggők és mégcsak szülni sem akarnak huszonévesen a semmire.

Szóval semelyik sem jó nekik, de sejtésem szerint itt általában a kérdezővel vannak bajok. Én is huszonéves vagyok és szépen ível felfelé a karrierem, jól keresek, de van párom. Annyi a különbség közted és a párom közt, hogy az én párom egy erős férfi, akit nem riaszt meg, hogy a barátnőjének is van élete (karrierje, pénze, önálló gondolatai, vágyai, álmai).

2018. febr. 28. 17:36
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyenek, viszont tényleg gyülekezetben kell őket keresni és sietni mert 18-20 évesen férjhez mennek. Illetve neked kell virítani akkor mindent, mert onnantól kezdve potyogtatják a gyerekeket, te pedig dolgozhatsz folyamatosan.
2018. febr. 28. 18:40
 24/24 anonim ***** válasza:
75%

Ez is feminista, csak ésszerű. A férfiakat kollektíve ellenségnek tekintő, többletkogokat követelő stb feministák meg a nem normálisak.

De most komolyan az zavar, hogy nem akarja más mosni a szaros gatyádat? :D

2018. febr. 28. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!