Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Létezik olyan nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Létezik olyan nő, aki tényleg antifeminista?

Figyelt kérdés

Antifeminista fórumon ismerkedtem meg egy nővel, el is hívtam randira. A randin világosan látszott, hogy a nő nemhogy nem antifeminista, hanem szinte femináci. Középvezetői állása van huszonévesen, egyedül él, minden lehetséges módon tökéletességre törekszik, és esze égéban sincs a hagyományos nemi szerepe szerint élni.

Megkérdeztem, hogy miért tartja magát antifeministának, és azt mondta, hogy azért, mert elégedett a jogaival, ő úgy érzi, hogy azt tesz, amit akar, azt ér el, amit csak akar. Nem szeretne többletjogokat, kvótát, nem szeretné a férfiakat ellenségnek látni, ő tud felelősséget vállalni magáért...stb.

De ugyanúgy esze ágában sincs a hagyományos szerepét teljesíteni, verseng a férfiakkal, vagyonokat költ magára, törtet.

Ti mit kezdenétek egy ilyen nővel?

2018. febr. 28. 15:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
98%

Ne fórumokon keresgessed, hanem pl. módosabb cigányoknál.

Cigányoknál sokszor még az is előfordul, hogy az asszonyok másik azstalhoz ülhetnek csak le, mint a férfiak. Hallod, ez neked maga a boldogság lenne!

2018. febr. 28. 15:36
 12/24 anonim ***** válasza:
98%

11: De egy rugóra jár az agyunk!

Mondjuk én bármelyik putrisort is tudom javasolni. Tele van tanulatlan lányokkal, akik megszokták, hogy elnyomásban élnek, és 16 évesen már van legalább egy gyereke.

Ideális antifeminista feleségnek való.

2018. febr. 28. 15:40
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Nekem az a véleményem erről, hogy mindenki úgy él, ahogy akar, amíg ezzel másnak nem árt. Ha neked nem tetszik az ő világlátása, akkor ne foglalkozz vele, de nem kell gyűlöletkampányt indítani ellene, mert ezzel csak te tűnsz primitívnek. Attól, hogy a te nézeteiddel nem egyezik meg az, hogy egy nő önfenntartó és független legyen, attól még joga van annak lenni. Pl most 21 évesen én is ilyen “törtető” nő vagyok, egyetemen tanulok, mellette dolgozok is, több nyelven beszélek, van barátom, de abba se halnék bele, ha szingli lennék. Viszont majd ha lesz családom, a hagyományos szerepeket venném fel, férfi dolgozik, keressen jó sokat, én pedig részmunkaidőben dolgoznék és elsősorban a gyerekeket nevelném, háztartást vezetném. Szóval attól, hogy ebben az életszakaszomban karrieristának tűnhetek(manapság mindenkit ennek kell nevezni, aki nem éri be a 8 általánossal és a gyári munkával?), attól még más élethelyzetben másmilyen mintát követnék.

Persze az tény, hogy a kérdésben említett nő nincs tisztában az antifeminizmus fogalmával. De szerinted a mai világban mégis hogy élne meg egy nő, ha nem azzal, hogy tanul és dolgozik? Menjen Dubajba kvának? Vagy keressen valami gazdag pasit, aki eltartja? Akkor meg az lenne a bajod, hogy “milyen sok a golddigger nő”.

2018. febr. 28. 15:40
 14/24 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a nők egy jó része szívesen vállalná a hagyományos női szerepet, ha nem kellene mellette napi 8-10 órát dolgoznia. De mivel manapság nem igazán lehet egy fizetésből egy család életét finanszírózni, így a nők is sokat dolgoznak, és emellett nyilván nem vállalják, hogy a hagyományosan női dolgokat egyedül csinálják. Ez nem feminizmus, egyszerűen megváltozott a világ. A válás is annyira könnyű lett, hogy már csak emiatt sem vállalja sok nő a háztartásbeli szerepet. Mert szívás, ha x évre kiesik a munkából, aztán nulla tapasztalattal nehezen talál mást, ha hirtelen egyedül marad. (De a férfiak is változtak, a többségnek alap, hogy dolgozzon a nő is, és nem várja el, hogy utána otthon mindent ő csináljon. )
2018. febr. 28. 15:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Tehát van-e olyan nő aki semmi anyagi biztonságra nem tart igényt, nincs önálló gondolata vagy eredménye amíg meg nem házasodik, akkor viszont azonnal aláveti magát ura és parancsolója akaratának, életében egy percet nem dolgozik, hanem mosolyogva, három gyerekkel, frissen főtt vacsorával és tiszta lakással várja hogy hazaérjen a ház ura hogy tudjon rá áhítatosan nézni és hallgatni egész este?

Minden bizonnyal. De minek neked ilyen?

Van annyi pénzed hogy magadon kívül négy embert eltarts? Nem vágysz egyenrangú társra?

(és amúgy nem, nem lesz automatikusan femináci aki nem így él)

2018. febr. 28. 15:58
 16/24 anonim ***** válasza:
16%
Én szívesen mosok, főzök, takarítok a páromra, de körberöhögöm azokat, akik feministának, antifeministának..stb-nek tartják magukat. Már az introvertált/extrovertált jelzőket is megmosolygom. Minden ember másképp gondolkodik, mindenkinek más fér bele, mindenki mást ért szerepek alatt ez alapján párt keresni az egyik legnagyobb marhaság.
2018. febr. 28. 16:09
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem az a véleményem erről, hogy mindenki úgy él, ahogy akar, amíg ezzel másnak nem árt."

Szerintem a feminácikat nem érdekli, hogy ártanak-e a férfiaknak. Talán még örülnek is neki, ha igen - függetlenül attól, hogy azt büntetik-e, akit akarnak, vagy kollektíve mindet.

2018. febr. 28. 16:11
 18/24 anonim ***** válasza:
86%
Tehát valaki csak klasszikus nő, vagy femináci lehet? Ne legyél már ennyire egyszerű :D
2018. febr. 28. 16:28
 19/24 anonim ***** válasza:
8%
Közölném vele a rossz hírt, ő feminista.
2018. febr. 28. 16:38
 20/24 anonim ***** válasza:
33%
Nekem a személyiségem és az értékrendem is antifeminista, de valóban nem abban a világban élünk, hogy e szerint élni csak döntés kérdése legyen. Mondjuk megpróbálkoztam azzal, hogy bármi áron csak a nemesnek, lelkiismeretesnek, vagy éppen antifeministának gondolt elvek szerint éljek és dolgozzak, de beláttam, hogy amit ezzel nem értem el, azt a leendő családomtól, a gyerekeimtől vettem el, úgyhogy bizony én is nekiláttam a karrierépítésnek gőzerővel...
2018. febr. 28. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!