Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ismerkedni a szórako...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni a szórakozóhelyek, diszkók kivételével?

Figyelt kérdés
Facebookos ismerkedés mennyire működik?

2018. febr. 28. 13:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem az működhet, ha van egy lány, akivel már látásból ismeritek egymást és ráírsz, beszélgettek és elhívod randira. Valamint értelemszerűen személyesen is elhívhatod (az még jobb lenne), ha rendszeresen látjátok egymást, találkoztok.

Más lehetőség igazából nem nagyon van...Az ilyen "random idegenekre ráírok" módszer szerintem nem működik. Én lány vagyok és nekem például ez nem tetszene, biztosan nem akarnék ismerkedni egy totál idegennel, akiről semmit nem tudok, abszolút nem ismerjük egymást és ő is max. a képeim alapján döntötte el, hogy akkor ez egy próbát megér...Honnan tudjam, hogy valóban komolyan gondolja, nem hazudik, nem akar átverni, nem csak meg&@#-ni akar, nincs-e rajtam kívül még másik öt lány stb., ráadásul esetlegesen ott vannak a kötöttségek, távolság is, amik szintén problémásak lehetnek, mert szerintem senki nem fogja feladni az életét (munka, iskola stb.) egy internetes ismerekedés miatt. Ha már internet, akkor inkább valóban társkereső, mert oda legalább azért regisztrál az emberek többsége, mert párt keres. Bár nyilván az sem lehet könnyebb, ha az ember nem futó kalandot, hanem komoly kapcsolatot keres és ott is vannak olyan tényezők, mint pl. távolság stb.

Az ilyen nyilvános helyek, tanfolyamok stb., pedig esetleg működhetnek, viszont én azt tapasztaltam, hogy az emberek nem nagyon akarnak ilyenkor ismerkedni, elvégre nem azért vannak ott. Midenkinek van ezer és ezer dolga, feladata, csomó mindennek meg kell felelni, sietni kell, hogy minden beleférjen az időbe, az embernek alig van ideje még saját magára sem, nemhogy arra, hogy ismerkedjen, beszélgessen. Az utcán is mindenki megy valahová, siet, dolga van stb., még az sem feltétlenül akar beszélgetni, aki pl. kutyát sétáltat vagy üldögél egy padon, mert nem kíváncsi másokra, fáradt, egyedül akar lenni stb., valamint sokaknak eleve tiszta creepy az, hogy odamegy egy idegen, akiről semmit nem tudsz, mit akar stb... Például alapvetően tanfolyamokra sem azért jelentkezik az ember, hogy ismerkedjen, barátkozzon stb., hanem azért, hogy tanuljon, képezze magát és ennek megfelelően arra fog koncentrálni, nem pedig beszélgetni, flörtölgetni stb., mert nem az a célja. Ugyanúgy könyvtárba sem azért jár az ember és még sorolhatnám...

Úgyhogy így valóban nehéz, mert kevesebb lehetősége van az embernek.

2018. febr. 28. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!