Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni a szórakozóhelyek, diszkók kivételével?
A Facebook nem arra van. Engem ha bejelöl vagy ír nekem egy ismeretlen, akkor törlöm a jelölést és az üzenetet is. Tehát nálam ez nem válik be.
Egyébként bárhol tudsz ismerkedni. Nyáron kimész a Deákra, nincs szabad terület a füves részen, valamelyik szimpatikus társasághoz odacsapódsz és kezdheted is. Hozzánk is jöttek már így oda, nem küldtük el az illetőt, beszélgettünk egy órát és mindenki ment haza. Tehát nem lehetetlen. :)
Facebookot ne erre használd, inkább az erre való oldalakon próbálkozz, ha érdekel az internetes társkeresés (pl tinder).
Amúgy tényleg szinte bárhol, pl könyvtárban, buszon, kávézóban stb.
MINDEN ilyen jellegű kérdésre ugyanaz a válasz: Ha jól nézel ki, akkor bárhol. Ha nem, akkor kb. sehol.
A facebook is akkor működik, ha jó benyomást keltesz elsőre. Jó a képed és a szöveged. Akik szerint a facebookot ne erre használd, azok szóljanak azoknak a lányoknak is erről, akiket ott ismertem meg és több is lett a dologból. A facebook egy közösség oldal, így ismerkedésre is alkalmas. (Értelemszerűen nem úgy, hogy ráír az ember random lányokra. Bár, így is működik, ha az illető esete vagy.)
"Akkor ha nem nézek ki nagyon jól sehol nem tudok ismerkedni?"
"És a Facebook működhet ha olyan lányra írok akit látásból ismerek?"
Ez a kombó nem túl valószínű, hogy összefog jönni.
De ha egy velem egy szinten lévő csajra írok akkor sem működik?
Nem fullos nőkre akarok ráírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!