Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért parázok ennyire?

Figyelt kérdés
Már régóta nem volt barátnőm,most kilátásba van egy nő,aki tőlem idősebb is kicsit,de nagyon aranyos nő,tetszik is,de kicsit félek.A legjobb barátom párkapcsolatba van,és nagyon ritkán látom,néha olyan mintha nem is létezne már :D.Félek hogy nekem is meg lesz kötve a kezem,a másik.Meséltem a családomnak erről a nőről,örülnek hogy alakul valami,de már mindenki mondja hogy akkor hátha én mint a legidősebb gyerek fogok nősülni,viszont én sose voltam házasság párti,az megint olyan mintha az ember korlátozva lenne,általában a nő akarata érvényesül,mivel már jó 3-4 éve nem volt senkim,így alapvetően ezt a hatalmas szabadságot már megszoktam.
2018. febr. 26. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem értem pontosan, hogy mitől félsz. Ha nem érzed jól magadat mert nagyon korlátozni fog, akkor majd leülsz vele és megbeszéled vele a problémádat. Ha ezek után sem hajlandó változni, akkor meg szakítasz. Miért csinálsz ebből olyan nagy ügyet? Ha nem lesz jó, akkor nem maradsz vele, ennyi. Vagy kötelességednek érzed, hogy vele öregedj meg? :D
2018. febr. 26. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
jobb elkerülni a házasságot. Ez csak nyűg, főleg szakításnál. A csaj legagyásítja. Ez csak akkor buli, ha a csaj pénzesebb, de 100ból 99 esetben a srác az.
2018. febr. 26. 13:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Nemtudom miért GY-vel írtam!
2018. febr. 26. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!