Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parázok a holnap miatt, mert fura a helyzet, van mitől tartsak? 19F
Tehát a helyzet az, hogy én még életemben nem randiztam, talán 1-2x vagy 5-6 éve, de az semmit sem jelentett. Ez sem egy megbeszélt randi lesz, hanem egy "beszélgetős-találkozós-kajálós" valami, egy gyönyörű lánnyal. Barátnőm sem volt még, párszor smároltam lányokkal bulikban ittasan, ennyiben ki is merült a szerelmi életem ezidáig. Nem valami romantikus tudom.
Tehát, a lány 1 évvel fiatalabb, neki már voltak kapcsolatai, volt egy eléggé hosszú is, gondolom így, hogy nem is szűz, velem ellentétben(Remélem ezt nem kérdezi meg, mert akkor tényleg ott süllyedek el.. :D). Kb eddig 10 percet beszéltem vele, meg még egyszer 10 percet facebookon(Nem írogattam neki, az annyira égő, hogy ott próbálkozik az ember..). Ezzel a lánnyal élőben egyszer találkoztam egy buliban, akkor sem voltam józan enyhén fogalmazva, de ő azt mondta, hogy nem látszott, hogy ittam, ő egyáltalán nem ivott. Na, hát ott az történt, hogy,ha jól emlékszem felkértem táncolni(Ég is a pofám, hogy ekkora gyökér vagyok, hogy mindig ezt csinálom, de ismét mások miatt ittam, mert megint felidegesítettek..Mindegy, ez nem ide tartozik.. Mellesleg nem úgy terveztem, hogy én most barátnőjelöltet fogok találni, de nocsak mit hoz a sors..), aztán egy olyan 20-30 perc múlva már smároltunk, majd kimentünk beszélgetni kicsit, aztán megkérdezte a nevem, felvett Facere és beszéltünk ott 2x. Na most, én úgy köszöntem el tőle, hogy 3 puszi, mert azért mégse vagyunk még sehol. Holnap találkozunk, esküszöm nem tudom most mit csináljak??? Már smároltunk, de azért mégsincs semmi köztünk, tehát nem hiszem, hogy lekéne kapnom mikor találkozunk, én a sima 3 puszira szavazok, mert tényleg annyi közünk van egymáshoz, hogy tánc és smár, amit én nem is éreztem(Szégyen igen.).
Soha nem volt még randim, ilyen helyzetben pedig főleg nem.. Ti mit tennétek a helyemben? Izgulok is miatta.
Tapasztaltabb emberek véleményét várom, lehetőleg ne holnap délután, mert akkor már késő. Kérem, aki tud segítsen, nagyon fontos lenne.. :(
Na ez megvolt. :)
Semmi extra, 2 óra beszélgetés, kaja, a végén már szinte meg se szólaltam úgy jött a lányból a szó (Hál'Isten').. :)
Nem görcsöltem, 1x volt olyan, hogy 15 másodpercig csend, szóval kínos sem volt.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!