Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mocskosul parázok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Holnap akarok átmenni egy másik városba, bérletet venni, és benézni egy tapéta boltba, ahol bő egy hónapja megtetszett az egyik eladó. Szép mosoly, kellemes hang, csillogó szemek. Ki szeretném kérni a véleményét, hogy a szobába kéne tapéta (igazából persze nem akarok). Csak szeretnék vele pár szót váltani, aztán ha úgy alakul ismerkedni. Hogy kezdjek hozzá? Ilyen szituba nincs tapasztalatom. Készítsek előre ,,forgató könyvet", vagy ami jön spontán? Halogatom már hetek óta, mindig közbejött valami.2016. nov. 2. 20:21
1/8 anonim válasza:
Csak nehogy úgy süljön el, mint Gálvölgyi a szőnyeg eladó :D
2/8 anonim válasza:
Tökéletes a terved. Nem kell túlbonyolítani. Ha ügyes vagy és szimpatikus ez működni fog. Legyél érdeklődő és menni fog
3/8 anonim válasza:
Nem fog spontán jönni semmi. Forgatókönyv kell. Több is. Aztán ha jön valami spontán, max nem használod. De legyen vagy beégsz.
4/8 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom,legyen forgató könyved.. :( :D
6/8 anonim válasza:
Legyen egy forgatókönyved persze, de azért ha úgy hozza a helyzet amire nincs forgatókönyved akkor spontán verziót vedd elő. Csak azért írom mert tapasztaltam már hasonlót és hiába volt baromi jó forgatókönyvem, picit másképp sült el.
7/8 anonim válasza:
húgy terv és akadályozod a munkájában, ha nem kategóriákkal jobban nézel ki te férfiben mint ő nőben, akkor bukta lesz és meg is utál kicsit
8/8 A kérdező kommentje:
Bementem végül a boltba, kikértem a véleményét, de nem volt a toppon. Semmi mosoly, nem vette a poént, olyan poker face volt. Na mondom magamba, akkor ennyi volt. Persze lehet az embernek rosz napja, meg a kolleganője is ott kagylózott, így esély se volt. De legalább megpróbáltam...
2016. nov. 3. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!