Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan parazok ra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan parazok ra?

Figyelt kérdés
Arrol van szo, hogy 20 eves vagyok meg nem volt baratnom ennek az 1i-ik oka a kicsit felenkseg melett, hogy szegyenlem a hazat ahol lakom. Regi haz meg nagyszuleim epitettek es nincs furdoszobank, kinti WC van nincs bekottetve viz sem gaz es ezert nem merem bevallalni hogy osszejojek valakivel mert majd milesz ha mar bekel mutatnom szuleimnek es meglatja ezeket a dolgokat. (Most van 1 lany aki nagyon tetszik es ugy latom en is neki de emiatt nala sem merek kezdemenyezni es igy elszalasztom.)
2015. febr. 20. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz csak, ha valóban te érdekled nem fog ezzel foglalkozni. Elhiszem, hogy nem egyszerű, de csak így fogsz tudni barátnőt találni...
2015. febr. 20. 18:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez ugymond az egesz eletemre ranyomta a pecsetet, emiatt sok baratomat sem mertem athivni, hogy ne tudjak meg. Mar azon remenykedem, hogy sikerul 1 olyan munkat talalnom amivel annyi penzt tudok kresni hogy kulon tudjak koltozni 1 alberletbe vagy valami ilyesmi
2015. febr. 20. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
1es vagyok. Tudom, hogy milyen nehéz ez, ismerek olyan embert aki hasonló helyzetben van/volt. De csak tedd amit szeretnél, próbálj meg nem törődni ezzel, nem miattad van ez.
2015. febr. 20. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva, ha érdekelnél, akkor hidd el hogy ez lenne az utolsó dolog, ami érdekelne.:) Ha kosz vagy piszok lenne, akkor az már más tészta lenne, de ezek olyan apróságok, hogy csak na. Elhiszem, hogy tartasz ettől, nekünk sincs olyan 'hűde' lakásunk, mint pl a barátoméknak, de szerintem őt ez cseppet sem érdekli, mindig nagyon szívesen jön hozzánk. Tehát ne parázz!:)

18/L

2015. febr. 20. 18:57
 5/8 A kérdező kommentje:
ez mar egesz kis koromtol bennem van es nemtudtam atlepni rajta most is mikor csak belegondolok mar gorcsbe randul a gyomrom. Lehet hogy ot ne mzavarna de nekem nagyon is kellemetlen lenne, hogy menjen ki a WC re ha ittvan stb:/
2015. febr. 20. 19:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudom nem en tehetek rola de akkor is. A szuleimet sem hibaztatom mert ok mindent megtettek ertem amit tudtak csak mas promlemak miatt egyszeruen nem tudnak megsporolni annyit foleg a mostani arak melett
2015. febr. 20. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt kell másnak is megértenie... aki nem érti meg azzal ne is foglalkozz.
2015. febr. 20. 19:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Hozzateszem a mostani lany 26 eves az orszag 1 ik legjobb egyetemen jart(Romania) es ahogy latom modosabb csaladbol szarmazik, amiket hord magan abbol gondolom, karorak,karkotok,gyuruk,nyaklancok fulbevalo, mindenbol tobb
2015. febr. 20. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!