Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jogosan parázok a tampon...

Jogosan parázok a tampon használata miatt?

Figyelt kérdés

Most használok először tampont. Rossz érzésem, van. Jobban mondva félek hogy fertőzést kapok, vagy valami. Egy órája tettem fel, kényelmes, nem is érzem h bent van, de félek h baj lesz, vagy hogy veszélyes.Jogos a félelmem?

14L

2010. máj. 22. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:

nem lesz bajod tőle, legalábbis nekem még sose lett

20L

2010. máj. 22. 12:49
 2/9 anonim válasza:
Ha kényelmes,és nem érzed,hogy benned van,akkor jól tetted fel.Ha pedig tiszta volt a kezed,és minden tudnivalót elolvastál a mellékelt használati utasításon,és be is tartottad őket,akkor nincs mitől félned :) Ne aggódj,nem lesz semmi baj,és hidd el,nem fogod megbánni a tampon használatát,mert sokkal jobb,mint a betét :)
2010. máj. 22. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
igen, mert bármikor elkaphatsz betegséget. De mindig alaposan moss a használat előtt és után kezet, akkor kisebb lesz az esélye a fertőzéseknek.
2010. máj. 22. 12:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, kezet mostam meg minden, mindent betartottam,köszönöm a válaszokat
2010. máj. 22. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Én az első 2-3 napban szoktam tamponozni, amikor nagyon vérzik, aztán már a betét is jó.

Nem szeretem a tampont, de biztonságos ha emberek közt vagyok, és kisebb helyen elfér a zsebemben is, szóval annyiból jobb, mint a betét.

Még semmilyen fertőzést nem kaptam tőle, pedig már 20éve használom :)

2010. máj. 22. 12:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát figyi én még nem használtam, és én is parázok tőle, hogy mi lesz ha kipróbálom... de ezt majd még meglátjuk!(rem megnyugtattalak!)
2010. máj. 22. 13:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Velem most minden rendben, nem is érzem hogy bent van, de azt lehet valahogy érezni, hogy mikor telt meg???
2010. máj. 22. 14:36
 8/9 A kérdező kommentje:
és még az lenne a kérdésem, hogy éjszakára lehet bent tampon?
2010. máj. 22. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Érzed azt ha megtelik, olyan mintha kiakarna csúszni.Éppen ezért ha mondjuk már fentvan 2-3órája, és tudod hogy valamiért sokáig nem tudsz cserélni, akkor ne várd meg hogy megteljen.Ha nagyon nagyon megtelik, kitud csúszni.

Éjjel is használhatsz tampont.

Én az elmult 10 évben csak szülés után láttam betétet és nem lett semi bajom.

Ha a szabályokat betartod, akkor biztonságos.

2010. máj. 22. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!