Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyi időt szántok erre?
Tegyük fel, csak egótuning miatt irkáltok a nőnek és többet nem akartok.
2 hónap erre sok? Elgondolkoztok, hogy ez idő alatt már más is szóba jöhet esetleg?
Mikor unjátok meg és léptek hacsak egótuning az egész?
hamarabb leszűri a csaj mintsem én rakjam ki.
ha nem, akkor sajnos eléggé vak a nő.
azért annak vannak jelei, ha valaki csak szórakozik, ugyanugy ahogy a nő a férfiakkal.
valamiért sose ér rá, lemondja a randit, eltűnik órákra stb.
Nincs szó randiról :D
Kölcsönösen írunk egymásra, válaszolunk amilyen gyorsan tudunk. Van, hogy minden nap írunk, van, hogy minden 3.nap, össze vissza ahogy jön.
Egyszer tűnt el hat napra egy hónap után, aztán írt lelkesen.
Nem tudom mit akarhat, de mivel nem hív el sehová, gondolom csak az egóját legyezteti ezzel.
?
"Egótuning":): tetszik.
Most mit szeretnél: azt, hogy legyen más is vagy nem, vagy mit? "Nemigentalánvagymégsem" helyzet van?
Ha többet akarsz tőle, akkor miért nem jelzed felé? Amúgy meg örülj neki, hogy nem egyből AZT akarja.
Minden nőnek van valami baja a hapsikkal, a normálisokkal is. Durva ez a helyzet.
#6 Szeretnék többet.
#7 Ez megfordult a fejemben, de kölcsönösen bókolunk,flörtölünk egymásnak az nem elég egyértelmű, hogy nekem is tetszik?
28 éves én 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!