Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, ha egy nő veszekszik veletek, hogy nem szántok rá elég időt, egyértelmű, hogy szeret benneteket?
GRatulálok! Bent vagy a férfi frindzoneban.
A szabályok:
- ne hisztizz, mert vége
- ne követelőzz, mert az is hisztinek számít
- a heti 1, az heti 1. Értettem és majd szólok, ha többet akarok...
- ha nem tetszik valami, tényleg el lehet menni vagy lehet alkalmazkodni. Up to you...
A hiszti továbbra sem opció, lásd a legelső pontot.
Kellemes időtöltést!
1. a hisztit egy pasi sem szereti
2. a veszekedés nem old meg semmit, viszont a normális értelmi beszélgetés már igen
Miért kell veszekedve közölnöd vele, hogy nem törődik veled? Ez a te értelmi szinted? Egy normális hangsúllyal előadott szöveg és vele együtt a megbeszélés az már luxus lenne?
:)
Nem tudom, de van itt jó pár srác, akivel megoszthatnád, ha rájöttél.
"én egy laza kapcsolatban vagok már egy pár hónapja"
Ha belementél, hogy laza kapcsolatban legyél, akkor ne csodálkozz.
Egyébként az igényeidet kulturált formában, hiszti és számonkérés nélkül is lehet közölni, de a másiknak joga van nemet mondani.
Tudod, szeretni sokféleképpen lehet... az agresszorok is azt szokták mondani, hogy ők csak azért verték meg a feleségüket, mert hát annyira szeretik. Meg szerelemből ölni is szoktak... ha igazán szeretsz valakit, akkor úgy szereted, hogy az neki is jó legyen.
"jobb ha tudatom, hogy ha nekem valami nem tetszik, hanem honnan tudná.."
Próbáltad már esetleg kedvesen, hiszti nélkül jelezni? Mert úgy is lehet ám... és akkor a másik is szívesebben tesz a kedvedre, ez tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!