Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, ha egy nő veszekszik veletek, hogy nem szántok rá elég időt, egyértelmű, hogy szeret benneteket?
"Édesem, nagyon rosszul esik nekem, hogy az utóbbi időben kevés időt töltesz velem. Borzasztóan hiányzol. Szeretnék veled többet együtt lenni, mit szólsz hozzá? Meg tudjuk oldani valahogy?"
Például.
Én meg csak felkészítettem a kérdezőt a szerintem várható válaszra.
A friendzone keretei és limitjei ugyanazok a két nemnél, minő meglepetés.
Ahogy egy srácnak sem adtok soha esélyt, hogy kitörjön és átalakítsa a dolgot kapcsolattá, ugyanúgy, egy a puncit már megkapó srác nem fog (őszintén és egyenrangúan) esélyt adni egy kizárólagosságon alapuló szabványos kapcsolatnak.
Tudod, olyan busz után nem rohanunk, ami nem vesz fel, de ha már rajta vagyunk, akkor is max szimpla jegyet lyukasztunk és nem veszünk bérletet...
A menyasszonya most nem ment el a kedd, csutortoki mma edzesere, egyutt voltak egesz nap munka utan. Igy a szeretod nem tudott elmenni az anyja Angyalfoldi lakasaba, titkos viszonyolni veled. Ne csodalkozz, ha legkozelebb koveti a menyasszonya es ellat kezelessel.
N
Ugyan már,mindig arra fogtok mindent,hogy a nők milyen hisztisek.
Ez nem hiszti,csupán elmondta,ami neki rosszul esik,már ez is baj?!
Különben ti férfiak is tudtok eleget hisztériázni,csak ezt nem veszitek észre,vagy csak érzelem nyilvánításra fogjátok.
# 18: Én régen hisztivel jeleztem, ha problémám volt, és már nem vagyok rá büszke. Azóta megtanultam higgadtan, értelmesen, felnőtt módon kommunikálni. És igen, vannak hisztis férfiak is: őket messzire elkerülöm.
A fenti két okból kifolyólag lett végre harmonikus kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!