Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg illetlenséget műveltem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg illetlenséget műveltem?

Figyelt kérdés
Tegnap esküvőn voltunk,felkért egy lány táncolni,sokat agyalhatott rajta hogy merjen mert elég bátortalanul kért fel,viszont én elutasítottam,erre egy idős megszólt hogy "látom téged is úriembernek neveltek". Nem mondtam semmit,mivel elég szenvedek néha az indulatokkal így inkább kimentem cigizni.
2018. febr. 25. 19:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%

Nem akarsz csajozni? Táncolni kért fel, nem kurficolni,Jesszusom!

Én imádok táncolni és ha jó a zene és nincs aki felkérjen, én is kinézek valakit aki olyannak tűnik, hogy nem szalad el és táncol velem, de basszus, sosem azért hogy felszedjem....

Amúgy nem voltál illetlen, csak beképzelt vagy. :-)

2018. febr. 25. 20:12
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Az idős ember valószínűleg arra utalhatott, hogy hölgyeknek nem illik nemet mondani. Vagy legalábbis tapintatból kimenthetted volna a kínos helyzetből a lányt. Egy tánc azért még nem párkapcsolat.
2018. febr. 25. 20:13
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
Miért, egy úriembernek kötelessége azt tenni, amit mások várnak tőle? szerintem egy kulturáls visszautasításért nehéz bárkit kritizálni
2018. febr. 25. 20:14
 14/21 anonim ***** válasza:
31%
Nekem eléggé ünneprontó lenne, még úgy is, ha pl a páromat kérné fel egy lány. Nem randira hívott, amúgy meg ez egy relatíve rokoni esemény, nálunk legalábbis az, legyünk akár 200-an, és kivonni magad a mókából (táncból) bunkó dolog. Olyan, mint mikor valaki nem ül oda az ünnepi vacsinál az asztalhoz karácsonykor.
2018. febr. 25. 20:31
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
#13 Az úriember egy társadalmi konstruktum. Ahhoz, hogy az legyél, meg kell felelned bizonyos íratlan vagy írott szabályoknak. Férfi lehetsz anélkül is, úriember nem.
2018. febr. 25. 20:32
 16/21 anonim ***** válasza:
15%

"Az idős ember valószínűleg arra utalhatott, hogy hölgyeknek nem illik nemet mondani."

Az idős ember korában még nem volt szexizmus ilyen megkülönböztetéseket alkalmazni. Ma már az.

2018. febr. 25. 20:34
 17/21 Clay Morrow ***** válasza:
49%

Kettős mérce.

Itt hurrogjátok le a kérdezőt, hogy "illett volna elfogadni", mikor szépen leírta, hogy nem érdekli se a lány, se a tánc. Bezzeg a nők egyből elutasítsák és "ki vagyok én" hogy muszáj táncolnom vele ha felkérnek.. Taps.

2018. febr. 25. 20:58
 18/21 anonim ***** válasza:
#15: úgy legfőbb ideje átdolgozni a társadalmi konstruktumot és nem ahhoz a korhoz igazítani, amikor a nőkre még egészen más szabályok vonatkoztak, mint a férfiakra.
2018. febr. 25. 21:04
 19/21 anonim ***** válasza:

#12.-el egyetértek. De ha utálsz táncolni és kétballábas vagy, azt megértem. Sok táncmániás nem érti meg hogy vannak emberek akik nem akarnak hülyét csinálni magukból. Viszont tényleg, egy tánc az nem párkapcsolat és hidd el, a lány sem akart többet. Nem kell mindjárt túlgondolni.

Mondjuk én is utasítottam vissza felkérést, gyűlölök táncolni annak tudatában hogy nem is tudok. Azért már ne rajtam röhögjenek.

2018. febr. 25. 23:05
 20/21 anonim ***** válasza:
43%

Dolgozd. Igazítsd. Hajrá. Amíg ebben a kultúrában élsz, addig eza kultúra a saját szabályai mentén ítél el vagy ismer el, ezek a szabályok pedig nem fognak minden esetben egyik napról a másikra kikopni, többségük csak átalakul amúgy is.

Nálunk más a nőies, a férfias, mástól kisasszony a kisasszony és mástól úriember az úriember, mint máshol. Ha nem tetszik, akkor a) válassz másik kultúrát b) csatlakozz valami szubkultúrához vagy a lecsúszottakhoz, akiknek semmi sem szent és szarnak mindenre, ami tradíció, ott majd mástól leszel gentleman, ha egyáltalán ők annak hívják.

Az én köreimben a nők és a férfiak egyszerre alkalmazkodnak a modern irányzathoz és egyaránt megőrzik a tradicionális jegyek egy részét. Olyan nincs, hogy az egyik nemet úriembernek nevelik, a másik nem meg modern qrva. Olyan van, hogy nem a megfelelő csoportba tartozol és nem a megfelelő körökben mozogsz.

Bár ezen az oldalon általános lecsúszott, hülye és szánalmas emberek alapján következtetéseket levonni az átlagra vonatkozóan, szóval nem csodálkozom, ha a magadfajták is a partyribik meg a kiégett 30-as felcsinált nők alapján próbálják a többi nő értékeit meghatározni...

2018. febr. 26. 04:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!