Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság, amit műveltem?
Kevés az infó, és csak az egyik fél szemszöge. Erre nem nagyon lehet komolyan válaszolni.
De mivel azért írtad ki a kérdést, mert furdal a lekiismeret, és megerősítésre vársz, ám legyen. Emberi dolog, ne aggódj. Az is az lesz, amikor újabb 2 hét múlva az ex rádöbben, hogy miért is lett ex, és az lesz megint.
Szerintem nem korrekt,egyébként pedig az érzések ellen nincs mit tenni.Lehet később megbánod majd.
26/f
Igazából ahogy vesszük. Szerintem mind a kettő. Ha elnyomod az érzelmeid azzal magadat hazudtolod meg és te érzed magad rosszul, így viszont a volt párodat bántottad meg, és felé nézve szemétség. Most hogy melyik oldal felé billen el jobban a mérleg azt nehéz lenne megmondani.
Sajnos az ilyen dolgokban önzőnek kell lenni sokszor, még akkor is ha ezzel másnak fájdalmat okozol.
8-as nyilván az..
Mondjuk ez most meglepett, hogy ezen az oldalon vannak olyan emberek, akik felismerik az iróniát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!