Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bunkóság, amit műveltem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság, amit műveltem?

Figyelt kérdés
A párom féltékenységi jelenetet rendezett az exbarátnőm miatt, pedig mondtam neki hogy már nem érzek M. iránt semmit, nyugodjon meg. De mégis megérezhetett valamit a párom, mert rájöttem azóta én is, hogy az exemet szeretem és vissza is mentem hozzá. ( kb 2 hétre az incidens után) Szemétség vagy emberi dolog? 30/ F

2013. okt. 15. 01:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Kevés az infó, és csak az egyik fél szemszöge. Erre nem nagyon lehet komolyan válaszolni.

De mivel azért írtad ki a kérdést, mert furdal a lekiismeret, és megerősítésre vársz, ám legyen. Emberi dolog, ne aggódj. Az is az lesz, amikor újabb 2 hét múlva az ex rádöbben, hogy miért is lett ex, és az lesz megint.

2013. okt. 15. 01:21
 2/21 anonim ***** válasza:
Szemétség, mivel ha őszinte lettél volna magaddal és vele is, akkor egyből beismerted az igazat. Így meg duplán fájhatott szegénynek...
2013. okt. 15. 01:21
 3/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem korrekt,egyébként pedig az érzések ellen nincs mit tenni.Lehet később megbánod majd.

26/f

2013. okt. 15. 01:25
 4/21 anonim ***** válasza:
Bunkóság vagy nem bunkóság, az érzelmeidnek nem tudsz parancsolni, így járt a barátnőd.
2013. okt. 15. 01:27
 5/21 anonim ***** válasza:

Igazából ahogy vesszük. Szerintem mind a kettő. Ha elnyomod az érzelmeid azzal magadat hazudtolod meg és te érzed magad rosszul, így viszont a volt párodat bántottad meg, és felé nézve szemétség. Most hogy melyik oldal felé billen el jobban a mérleg azt nehéz lenne megmondani.

Sajnos az ilyen dolgokban önzőnek kell lenni sokszor, még akkor is ha ezzel másnak fájdalmat okozol.

2013. okt. 15. 01:31
 6/21 anonim ***** válasza:
Igen, szemétség. A legnagyobb gyökérség először letagadni aztán meg mégis őt választani. A barátnőd jogosan érezheti, hogy átverted. Megérezte hogy van valami az exxel. Rádirt, hogy újrakezdené?
2013. okt. 15. 09:07
 7/21 anonim ***** válasza:
Teljesen emberi dolog ott hagyni a barátnőd az exért, akivel már egyszer szétmentetek. Megérte. :D
2013. okt. 15. 09:40
 8/21 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó remélem csak az irónia beszél belőled és nem komolyan gondolod :)
2013. okt. 15. 09:43
 9/21 anonim ***** válasza:

8-as nyilván az..

Mondjuk ez most meglepett, hogy ezen az oldalon vannak olyan emberek, akik felismerik az iróniát.

2013. okt. 15. 09:49
 10/21 anonim ***** válasza:
Azért nem teljesen nyilvánvaló pont mert itt vannak totálisan "eltévelyedett" emberek is. Legalábbis ami a társadalmi és erkölcsi, etikai normákat illeti.
2013. okt. 15. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!