Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bunkóság, amit műveltem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság, amit műveltem?

Figyelt kérdés
A párom féltékenységi jelenetet rendezett az exbarátnőm miatt, pedig mondtam neki hogy már nem érzek M. iránt semmit, nyugodjon meg. De mégis megérezhetett valamit a párom, mert rájöttem azóta én is, hogy az exemet szeretem és vissza is mentem hozzá. ( kb 2 hétre az incidens után) Szemétség vagy emberi dolog? 30/ F

2013. okt. 15. 01:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem tudom.. talán szemétség egyrészt, de legalább nem húztad az agyát sokáig.....
2013. okt. 15. 10:52
 12/21 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat!!

igen, a volt barátnőm rám írt és találkozni akart...amit az elején elvetettem, de aztán sokat gondolkodtam és végül mégis mellette kötöttem ki újra.

2013. okt. 15. 11:53
 13/21 anonim ***** válasza:

Hát... ez egy olyan pokoli történet, hogy a Vujity Tvrtko megirígyelhetné.

Érdekelne kedves kérdező az iskolai végzettséged.

Valószínű kötőszóként használtad az "exem" szót és nem csoda, hogy ez a szerencsétlen lány féltékeny volt, és amit tettél?

Minősíthetetlen!

2013. okt. 15. 12:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Ott a gond, hogy nem küldted el az exet a fenébe. Egészen biztosan nem szereted jobban az exet, csak előjöttek a régi dolgok és fellángoltak az érzelmek. Viszont a problémák nagy valószinüséggel megmaradtak és ha így lesz később tutira bánni fogod, hogy elhagytad a barátnőd és visszamentél hozzá első füttyszóra. Azontúl nem is hiszem, hogy nagyon megbecsülné a "könnyen jött" sikerét, vagyis Téged. De ez még a jövő zenéje. Majd az élet igazolja vagy cáfolja a döntésed.
2013. okt. 15. 13:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Feltetelezem, volt oka a baratnodnek a feltekenysegre. Es igaza is lett. Ettol fuggetlenul nem vagy szemet, az erzelmeket nem mindig lehet iranyitani. Viszont ez a lany jobban ismer teged, mint te magadat...
2013. okt. 15. 13:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Bar az is megfordult a fejemben, ha eleg jol csinalja, valoszinuleg el tudta volna feledtetni veled az exedet.
2013. okt. 15. 13:42
 17/21 A kérdező kommentje:

koszonom hogy idot szantatok a valaszra .. a velemenyek pedig ugy latom, megoszlanak.

persze nehez ralatast nyerni a tortenetre 3 sor alapjan. hozzatartozik, hogy az exxel 1,5 evet voltunk egyutt, mig a kesobbivel epphogy belecsoppentunk.... kb 3 honapig tartott.

2013. okt. 15. 13:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Remélem a lány akit elhagytál minimum fekete öves.
2013. okt. 15. 17:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát igen sajnos ilyen korai szakaszban az újnak nagyon nehéz felvennie a versenyt egy több éves kapcsolattal.
2013. okt. 15. 17:24
 20/21 anonim ***** válasza:

hát biztosan összetörted a lelkét egy embernek, tehát az!

két ember kell egy kapcsolathoz, és JÓ ember ismeret.

Tehát, ha nem ismersz meg kellően jól egy embert akkor vess magadra.

Elképzelhető, hogy az exed, csak bosszút forral, hogy most téged dobhasson.

Nem tudni, hogy ki szakitott kivel ugye?

Ha a szakitás okat továbbra is fentáll és nincs megoldva, akkor a megoldás keressünk egy újabbat, akinek összetörhetjük a szivét.

2013. okt. 16. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!