Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ismerkedni komoly kapcsolati szándékkal a rosszlányok oldalon?
Már ne haragudj, de azok a csajok akkor szereznek maguknak pasit, amikor akarnak
Nagyon tévedsz a legtöbb normális pasinál kizáró ok hogy előző életébe rossz lány volt az illető....
Bár értem a gondolatmeneted, külsőre bőven átlag felettiek azok a lányok :)
Voltál már azon az oldalon? Többségük kiégett, agyon gyötört, elhízott igénytelen nő aki ott van
"Nagyon tévedsz a legtöbb normális pasinál kizáró ok hogy előző életébe rossz lány volt az illető...."
Mert a legtöbb normális pasi, normális csajt keres. Ettől még a rosszlányok is találhatnak pasit, csak nem azt a kategóriájút, akit te elképzelsz.
"Nagyon tévedsz a legtöbb normális pasinál kizáró ok hogy előző életébe rossz lány volt az illető...."
Nem azzal fognak nyitni egy párkapcsolatnál, hogy: "képzeld, fent voltam a rosszlanyok.hu oldalon X ideig". Mivel még csak nem is a saját lakhelyük közelében dolgoznak, így a leendő pasija nem is fog tudni a múltjáról, ha csak el nem mondja vagy véletlenül nem derül ki. Sokan a képeiken kitakarják az arcukat, nem véletlenül.
"Voltál már azon az oldalon? Többségük kiégett, agyon gyötört, elhízott igénytelen nő aki ott van"
Bár nem voltam még egyetlen ilyen nőnél sem, de megnéztem az oldalt. Többségében minimum átlagos vagy inkább átlag feletti alkatú és szép arcú lányok vannak fent. De ha gondolod, privátba küldj át néhány linket, hogy kiket értesz "kiégett, agyon gyötört, elhízott igénytelen nő " alatt.
Egy exprosti ismerősömtől tudom, hogy ez egyáltalán nincs így. Inkább a nemnormális pasikra jellemző, szerintem. De lényeg, hogy a felét nem zavarja.
1) Nem fogja érdekelni a lelkizésed,100 %-ban biztos vagyok,hogy elfog hajtani a büdös pi*cs@ba.
2)Neked mire kiégett, agyon gyötört, elhízott igénytelen volt prosti akit el is kell tartani?Ennyire azért már ne keljen egy barátnő.
Nagyon naiv vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!