Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet kerülni, hogy pasiként ne mindig én legyek a vesztes lúzer?
Lássuk csak... próbálkozok egy lánynál:
ha kép alapján a másodperc tört része alapján kiszelektál: lúzer vesztes vagyok,
ha valaki nem válaszol azonnal, csak 1 hét múlva: lúzer vesztes vagyok nemsokára,
ha ez után sem válaszol, én meg ártatlanul megkérdem: "hát nem kapok választ?": lúzer vesztes vagyok
bepróbálkozok nála, de pasija van csak erről nem tudok: lúzer vesztes vagyok
ha tovább próbálkozok: lúzer vesztes vagyok a négyzeten,
ha veszem a lapot, és nem csinálok semmit: akkor is lúzer vesztes vagyok,
utcán jön szembe véletlenül, de én ugye elkerülöm a ránézést (ha ő leszart, én vissza szarom): lúzer vesztes vagyok, sőt bunkó is,
illetve ekkor jönnek a lányok, hogy "na ez is csak addig volt kedves velem, amíg reagáltam neki"
nem tudom ebből a katyvaszból sikerült e kihámozni, összesítve nekem az a bajom, hogy bármit csinálok a lányoknál, már eleve veszettem, és mindig én mehetek az anyámba, talán még ki is röhögnek, és ilyenkor nem tudom, mi a helyes cselekedet.
1"hát választ se kapok".Erről leszokni. Azt sugalja nyomorúlt életedben egyetlen lehetőség a lány. Neten
csajozol?? 1csúnya lányra 15en írnak egy nap. Egy átlagosra 10en egy szépre 50en.Csúnyara azért sokan mert(itt az ellenpélda) sok pasi azt hiszi szegény lány könnyen adja magát.
Lerágott csont de neten és utcán az önbizalmat kell árasztanod, a lány azt lássa neki te vagy a főnyeremèny. Tehát nem ...lúzer vagyok, hanem király vagyok. Szerinted a putri soron miért a sittes Béla hág meg minden nőt?? Mert nem azon kesereg, hogy 12év alatt csak 4 osztályt jart ki, hanem azzal menőzik, hogy bárkit fél kézzel leüt. És ettő önbizalma van. Vagy ugyanitt nem azon kesereg hogy az autója szét van rohadva, hanem azzal menőzik hogy béjemvéje van. Lényeg Unicum. Csak pozitívan
hát... nem mondták, persze lehet hogy én képzelem... mégis, ilyenkor valamilyen véleménye kerekedik a nőknek, és biztosan nem más, mint hogy lúzer lettem!
... legalábbis még sosem jött oda nő hozzám, hogy "bocsi, fszfej voltam..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!