Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El lehet kerülni, hogy pasikén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet kerülni, hogy pasiként ne mindig én legyek a vesztes lúzer?

Figyelt kérdés

Lássuk csak... próbálkozok egy lánynál:

ha kép alapján a másodperc tört része alapján kiszelektál: lúzer vesztes vagyok,

ha valaki nem válaszol azonnal, csak 1 hét múlva: lúzer vesztes vagyok nemsokára,

ha ez után sem válaszol, én meg ártatlanul megkérdem: "hát nem kapok választ?": lúzer vesztes vagyok

bepróbálkozok nála, de pasija van csak erről nem tudok: lúzer vesztes vagyok

ha tovább próbálkozok: lúzer vesztes vagyok a négyzeten,

ha veszem a lapot, és nem csinálok semmit: akkor is lúzer vesztes vagyok,

utcán jön szembe véletlenül, de én ugye elkerülöm a ránézést (ha ő leszart, én vissza szarom): lúzer vesztes vagyok, sőt bunkó is,

illetve ekkor jönnek a lányok, hogy "na ez is csak addig volt kedves velem, amíg reagáltam neki"

nem tudom ebből a katyvaszból sikerült e kihámozni, összesítve nekem az a bajom, hogy bármit csinálok a lányoknál, már eleve veszettem, és mindig én mehetek az anyámba, talán még ki is röhögnek, és ilyenkor nem tudom, mi a helyes cselekedet.

2018. febr. 25. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak rossz lányokat fogtál ki eddig?
2018. febr. 25. 13:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezt ne itt kérdezd, itt ha bármit mondasz vagy gondolsz, az a te, és csakis a te hibád. Jön mindjárt a sereg és megmondja.
2018. febr. 25. 13:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát...én is sok visszautasítást kaptam már mégse gondoltam egyik után se hogy lúzer vesztes vagyok. A hiba a te gépezetedben van, hogy már eleve elkönyveled magad vesztesnek.
2018. febr. 25. 13:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Fura nőkkel ismerkedhetsz, akik ilyen helyzetekben azt mondják lúzer vagy.. Vagy nem is mondják, csak te képzeled?!
2018. febr. 25. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha 50 ből 1 nőnek bejössz (átlagos pasinak kb ilyen esélyei vannak), akkor már nem vagy lúzer. Szóval nem vagy az, lehet belehúztál abba a 49 be, akinek nem kellesz.
2018. febr. 25. 14:10
 6/10 anonim ***** válasza:

1"hát választ se kapok".Erről leszokni. Azt sugalja nyomorúlt életedben egyetlen lehetőség a lány. Neten

csajozol?? 1csúnya lányra 15en írnak egy nap. Egy átlagosra 10en egy szépre 50en.Csúnyara azért sokan mert(itt az ellenpélda) sok pasi azt hiszi szegény lány könnyen adja magát.

Lerágott csont de neten és utcán az önbizalmat kell árasztanod, a lány azt lássa neki te vagy a főnyeremèny. Tehát nem ...lúzer vagyok, hanem király vagyok. Szerinted a putri soron miért a sittes Béla hág meg minden nőt?? Mert nem azon kesereg, hogy 12év alatt csak 4 osztályt jart ki, hanem azzal menőzik, hogy bárkit fél kézzel leüt. És ettő önbizalma van. Vagy ugyanitt nem azon kesereg hogy az autója szét van rohadva, hanem azzal menőzik hogy béjemvéje van. Lényeg Unicum. Csak pozitívan

2018. febr. 25. 14:27
 7/10 A kérdező kommentje:

hát... nem mondták, persze lehet hogy én képzelem... mégis, ilyenkor valamilyen véleménye kerekedik a nőknek, és biztosan nem más, mint hogy lúzer lettem!

... legalábbis még sosem jött oda nő hozzám, hogy "bocsi, fszfej voltam..."

2018. febr. 25. 14:34
 8/10 anonim ***** válasza:
7es kommentre! Kérdező! Volt már úgy, hogy 4kanál rizs volt a tányérodon, de csak 3,5el tudtál megenni?? Fél kanál rizs se volt romlott csak nem kellett neked ezért ment a szemétbe...
2018. febr. 25. 15:03
 9/10 anonim ***** válasza:
....de valaki még lehet szîvesen megette volna.
2018. febr. 25. 15:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem attól vagy lúzer, hogy különféle módokon elutasítanak a nők, hanem attól, hogy nyilvános, anonim fórumokon vered a nyálad, hogy neked miért nem jut nő, bezzeg a ...-nak (tetszés szerint kitöltendő) igen.
2018. febr. 25. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!