Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23 éves srác vagyok, szűz. Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves srác vagyok, szűz. Az elmúlt hónapban teljesen megváltoztattam a megjelenésemet és szeretném a véleményeteket. (Főleg nőkét) Mit gondoltok? Lenne esélyem barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Itt a link hogy hogyan néztem ki előzőleg:

[link]

[link]

Tudom, nagyon ronda.

És itt van hogyan nézek ki most:

[link]

Vélemény? Eddig még soha nem voltam kapcsolatban, még középsuliban vagy egyetemen (míg jártam) sem volt senki aki szóba jöhetett volna pedig a szaktársaim 80%-a nő volt.. jóformán azért mentem egyetemre mert érdekelt a szak és gondoltam lesz legalább közös témánk kiindulási pontnak.. fél év után ott hagytam anyagi körülmények miatt és mert nem bírtam lépést tartani az anyaggal.

Most Tescóban vagyok árufeltöltő... (tudom, yay, mi mindenre vitted...) Mivel csak érettségim van meg német és angol középfokú nyelvvizsgám nem igazán vannak munkahelyek a közelben ahova megérné váltani...

(Amúgy meg annyira nem rossz mint ahogy mondják, legalábbis az amelyikben dolgozom... na mindegy, nem rizsázok sokat.)

2018. febr. 24. 13:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nem tűnsz rondának, sőt. Némi sport, jobb frizura, borotválkozás (szakállat az növesszen, aki tud is :P - én se tudok sajnos), vagányabb öltözködés és külsőre simán rendben leszel.
2018. ápr. 23. 15:25
 32/33 anonim ***** válasza:
És azóta mi történt? Eltelt 3 év.
2021. febr. 2. 23:22
 33/33 Clay Morrow ***** válasza:
Lecsekkoltam a reddit fiókját, utolsó aktivitása 2018 októberében volt és addig semmi változás.
2021. febr. 3. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!