Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves srác vagyok, szűz. Az elmúlt hónapban teljesen megváltoztattam a megjelenésemet és szeretném a véleményeteket. (Főleg nőkét) Mit gondoltok? Lenne esélyem barátnőt szerezni?
Itt a link hogy hogyan néztem ki előzőleg:
Tudom, nagyon ronda.
És itt van hogyan nézek ki most:
Vélemény? Eddig még soha nem voltam kapcsolatban, még középsuliban vagy egyetemen (míg jártam) sem volt senki aki szóba jöhetett volna pedig a szaktársaim 80%-a nő volt.. jóformán azért mentem egyetemre mert érdekelt a szak és gondoltam lesz legalább közös témánk kiindulási pontnak.. fél év után ott hagytam anyagi körülmények miatt és mert nem bírtam lépést tartani az anyaggal.
Most Tescóban vagyok árufeltöltő... (tudom, yay, mi mindenre vitted...) Mivel csak érettségim van meg német és angol középfokú nyelvvizsgám nem igazán vannak munkahelyek a közelben ahova megérné váltani...
(Amúgy meg annyira nem rossz mint ahogy mondják, legalábbis az amelyikben dolgozom... na mindegy, nem rizsázok sokat.)
Szerintem nagyon előnyös a változás, határozottan jóképű lettél.
Megkérdezhetem, az egyetemet miért hagytad ott? Habár, egy "nemszeretem" diplomának semmi értelme sem lenne.
Valami jó OKJ-ra gondoltál? Mármint ugye a gimis érettségi önmagában kevés, szakma is kellene.
Basszus, de ijesztő voltál, nem szívesen futottam volna össze veled egy sikátorban :D
Minden elismerésem, nagyon szép munka a változásod, és egyben kiváló példa az itt siránkozó, saját maguk által rondának titulált férfiaknak is. Nincs ronda férfi, csak igénytelen. (Jó, nyilván akad aki pn tényleg semmi nem segít, de ők inkább az orvosi esetek, nagyon ritka)
Persze a magasságon nem lehet változtatni, de kb. minden máson igen, és máris mérföldekkel jobban néz ki az ember. Mindenkiben ott van az "alapanyag".
Szóval nagyszerű amit elértél, és persze, hogy lehet barátnőd, ha belül is rendben vagy.
A munkával kapcsolatban, egyrészt ezt is el kell végezni, itt parasztkodik mindenki, hogy ez milyen munka már, nehogy ez legyen valakinek az élet célja stb, de azért megnézném a képüket, ha mennének vásárolni és nem lenne áru a polcokon. Másrészt viszont a nyelvtudásból ma azért jól meg lehet élni, nincs a környékeden egy külföldi multi/egyéb cég, ahová jelentkezhetnél? Ahol én dolgozom (külföldi multi), itt sincs mindenkinek diplomája, de tárgyalóképes, folyekony nyelvtudása igen, és az a lényeg.
Még egy mosoly nagyon jól állna, de amúgy szerintem is nagyon előnyös lett a változás.
Ami még fontos lenne szerintem, hogy azt gondold végig, hogy körülbelül milyen életpályamodellt szeretnél bejárni, szeretnél-e majd komoly kapcsolatot, lakást, házat, családot, és ahhoz elég-e az, hogyha árufeltöltőként dolgozol most. Mert persze, addig, amíg egymagadat kell eltartanod, és nem kell alkalmazkodnod senkihez, addig megfelelő a kevesebb fizetés, vagy a rossz időbeosztás, de esetleg később lehet előrébb vinne egy olyan munka, amihez most nem árut töltened, hanem tanulnod kellene.
Aztán nem ismerem ezt a munkát igazából, szóval ha van előrelépési lehetőség, vagy egyáltalán perspektíva, hogy te ezzel a jelenlegi munkáddal egy jó életutat jársz be, akkor jó. (Akár olyan szinten, hogy most gyűjtesz, és később befejezed az egyetemet, amikor már megengedik az anyagi lehetőségeid.)
Ha vannak céljaid az életben, ami felé haladsz is, nem csak tengsz-lengsz a világban, az nagyon sokat dob a kiállásodon.
Bocs, de angolnál vagy németnél, ha felsőfokúja van, akkor sem jöhetne szóba úgy, hogy mondjuk van egy gimis érettségije. Valamihez kapcsolódnia kell, mondjuk műszaki vagy gazdasági szakmához.
Önmagában a nyelvvel akkor megy valamire, ha több extrém nyelven tud beszélni (pl. kínai, koreai, japán), van ilyen a családomban, de még vele is elvégeztettek egy gazdasági tréninget, miután felvették.
23 évesen nekem még munkám sem volt, a szüleimen élősködtem.
Hát meg leszek kövezve, de szerintem a hosszabb haj is jól állt, mi abban az ijesztő? A beállítás miatt tűnik sötét démonosnak.
Nekem az a kis szakáll nem tetszik, de tényleg hasonlítasz Johnny Depp-re, van egy ilyen típus. Szépen is fogsz öregedni, mert mindig fiatalos arcod lesz valószínű.
De komolyan, ilyen embereknek nincsen önbizalma??? o_o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!