Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23 éves srác vagyok, szűz. Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves srác vagyok, szűz. Az elmúlt hónapban teljesen megváltoztattam a megjelenésemet és szeretném a véleményeteket. (Főleg nőkét) Mit gondoltok? Lenne esélyem barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Itt a link hogy hogyan néztem ki előzőleg:

[link]

[link]

Tudom, nagyon ronda.

És itt van hogyan nézek ki most:

[link]

Vélemény? Eddig még soha nem voltam kapcsolatban, még középsuliban vagy egyetemen (míg jártam) sem volt senki aki szóba jöhetett volna pedig a szaktársaim 80%-a nő volt.. jóformán azért mentem egyetemre mert érdekelt a szak és gondoltam lesz legalább közös témánk kiindulási pontnak.. fél év után ott hagytam anyagi körülmények miatt és mert nem bírtam lépést tartani az anyaggal.

Most Tescóban vagyok árufeltöltő... (tudom, yay, mi mindenre vitted...) Mivel csak érettségim van meg német és angol középfokú nyelvvizsgám nem igazán vannak munkahelyek a közelben ahova megérné váltani...

(Amúgy meg annyira nem rossz mint ahogy mondják, legalábbis az amelyikben dolgozom... na mindegy, nem rizsázok sokat.)

2018. febr. 24. 13:55
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
#18: Japán Major és Koreai minor szakos voltam egyetemen, de azzal se kezdesz sokat ha nem teszed le utána a specializációt ami vagy tolmács vagy műfordító... nem bírtam a hajtást se, valamint faternak pont akkor szűnt meg az állása... dolgozni nem tudtam mellette mert az összes szabadidőmet szinte kitöltötte a tanulás.. na mind egy, végül ott hagytam... na mind1... biztonsági őr/vagyon őr okj-s szakmát nézegetem mostanában... azokat mindig keresik..
2018. febr. 24. 15:35
 22/33 anonim ***** válasza:
Azt hogy lehet majd elérni hogy szólítsa meg a nőket de ne mondjon baromságot...
2018. febr. 24. 16:48
 23/33 A kérdező kommentje:
igen ez engem is érdekelne...
2018. febr. 24. 17:23
 24/33 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem sokszor nem is a kineset,hanem maga az oltozkodes “csufitja” el a ferfiakat. Tenyleg legtobb ferfi nem tud oltozkodni vagy nagyon egysikuan oltozkodnek. Tenyleg egy par egyszeru,elegans,egyszinu polo vagy ing sokat dob a megjelenesen es sokkal karakteresebbnek is mutat. Amugy szerintem sem vagy csunya es tenyleg jot tett a valtozas. Amugy kepet alapjan sokkal fiatalabbnak tunsz,fiatalos az arcod :)
2018. febr. 24. 17:42
 25/33 Clay Morrow ***** válasza:
50%

Hány év alatt nőt meg olyan hosszúra a hajad?

Amúgy férfiként én azt mondom rossz döntés volt megválni mindentől, az első after képeken kissé úgy néztél ki, mint egy leszbikus. A hosszú hajas képeid, főleg az elsők összefogott hajjal, szemüveggel és a szakállal bevallom sokkal rosszabb, mint az after. De, hosszú kiengedett hajjal, szemüveg nélkül és megborotválkozva vagy nagyon minimális szőrzettel szerintem nem lett volna semmi baj..

2018. febr. 25. 21:21
 26/33 anonim ***** válasza:

Én is a sportot javasolnám, azzal mellé nem lőhetsz, mert a mozgás testnek és léleknek egyaránt jót tesz. És tényleg sokat férfiasít az arcon is.

Szerintem a hosszú haj is jó volt, jó nagy elhatározás kellhetett, hogy azt a gyönyörű hajadat levágasd. A legtöbb férfinek, akinek ilyen hosszú haja van, ápolatlan, elvékonyodott, gubancos, stb, szerintem azért sem tetszik a lányoknak. A tiéd kifejezetten szép volt.

Teljesen átlagos arcú vagy szerintem, egyáltalán nem mondanálak rondának, a régi képeken sem. A mosoly tényleg előnyösebb.

Az én páromnak hosszú haja van, bár ő nemrég vágatta vállig érőre (hátközépig érőről), pont mert töredezett a vége.

De mikor megismertem, rövid haja volt, és úgy is nagyon tetszett, szóval nem hosszúhaj fétises vagyok :)

2018. febr. 26. 17:12
 27/33 anonim ***** válasza:
Ha minden kész van magadon, akkor légyszi a szobádat is fesd ki! :) Ez a zöld nagyon rossz árnyalat! Jó a sima fehér is.
2018. febr. 26. 20:25
 28/33 anonim ***** válasza:

Az univerzum azért létezik, mert elhiszik, hogy létezik. :-))))

A nőknek pontosan fele átlagon aluli külsejű és kolosszális, hogy mekkora libák, és szomorú, hogy tíz év múlva milyen szerencsétlenek lesznek a két kölykükkel meg a bevásárló szatyraikkal, mégis sikerült elhitetni a férfiakkal, hogy módjukban áll válogatni. Valójában nem áll módjukban, mert csak egy dolgot választhatnak, az pedig a tartós magány- amit viszont utálnak, szenvednek tőle és nyomorultul érzik magukat egy idő után. Az emberek nullák, senkik, porszemek,akiket pillanatokon belül elsöpör egy szellő. És ez teljesen biztos.

Te viszont, ha úgy teszel, mintha te lennél a király, akkor ezt mindenki elhiszi rólad. Ehhez nem pénz kell, még csak műveltség sem. Elég, ha azt hiszik, hogy

nem félsz semmitől

tudod, mit, miért csinálsz

nem vagy irigy senkire ( az irigység a gyengeség jele)

sosem mentegetőzöl

Az első képeken sem volt veled semmi baj, de az utolsó már tényleg teljesen okés.

2018. ápr. 21. 09:01
 29/33 anonim ***** válasza:
Lett már csajod? :)
2018. ápr. 21. 19:39
 30/33 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos :D
2018. ápr. 23. 06:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!