Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves srác vagyok, szűz. Az elmúlt hónapban teljesen megváltoztattam a megjelenésemet és szeretném a véleményeteket. (Főleg nőkét) Mit gondoltok? Lenne esélyem barátnőt szerezni?
Itt a link hogy hogyan néztem ki előzőleg:
Tudom, nagyon ronda.
És itt van hogyan nézek ki most:
Vélemény? Eddig még soha nem voltam kapcsolatban, még középsuliban vagy egyetemen (míg jártam) sem volt senki aki szóba jöhetett volna pedig a szaktársaim 80%-a nő volt.. jóformán azért mentem egyetemre mert érdekelt a szak és gondoltam lesz legalább közös témánk kiindulási pontnak.. fél év után ott hagytam anyagi körülmények miatt és mert nem bírtam lépést tartani az anyaggal.
Most Tescóban vagyok árufeltöltő... (tudom, yay, mi mindenre vitted...) Mivel csak érettségim van meg német és angol középfokú nyelvvizsgám nem igazán vannak munkahelyek a közelben ahova megérné váltani...
(Amúgy meg annyira nem rossz mint ahogy mondják, legalábbis az amelyikben dolgozom... na mindegy, nem rizsázok sokat.)
Hány év alatt nőt meg olyan hosszúra a hajad?
Amúgy férfiként én azt mondom rossz döntés volt megválni mindentől, az első after képeken kissé úgy néztél ki, mint egy leszbikus. A hosszú hajas képeid, főleg az elsők összefogott hajjal, szemüveggel és a szakállal bevallom sokkal rosszabb, mint az after. De, hosszú kiengedett hajjal, szemüveg nélkül és megborotválkozva vagy nagyon minimális szőrzettel szerintem nem lett volna semmi baj..
Én is a sportot javasolnám, azzal mellé nem lőhetsz, mert a mozgás testnek és léleknek egyaránt jót tesz. És tényleg sokat férfiasít az arcon is.
Szerintem a hosszú haj is jó volt, jó nagy elhatározás kellhetett, hogy azt a gyönyörű hajadat levágasd. A legtöbb férfinek, akinek ilyen hosszú haja van, ápolatlan, elvékonyodott, gubancos, stb, szerintem azért sem tetszik a lányoknak. A tiéd kifejezetten szép volt.
Teljesen átlagos arcú vagy szerintem, egyáltalán nem mondanálak rondának, a régi képeken sem. A mosoly tényleg előnyösebb.
Az én páromnak hosszú haja van, bár ő nemrég vágatta vállig érőre (hátközépig érőről), pont mert töredezett a vége.
De mikor megismertem, rövid haja volt, és úgy is nagyon tetszett, szóval nem hosszúhaj fétises vagyok :)
Az univerzum azért létezik, mert elhiszik, hogy létezik. :-))))
A nőknek pontosan fele átlagon aluli külsejű és kolosszális, hogy mekkora libák, és szomorú, hogy tíz év múlva milyen szerencsétlenek lesznek a két kölykükkel meg a bevásárló szatyraikkal, mégis sikerült elhitetni a férfiakkal, hogy módjukban áll válogatni. Valójában nem áll módjukban, mert csak egy dolgot választhatnak, az pedig a tartós magány- amit viszont utálnak, szenvednek tőle és nyomorultul érzik magukat egy idő után. Az emberek nullák, senkik, porszemek,akiket pillanatokon belül elsöpör egy szellő. És ez teljesen biztos.
Te viszont, ha úgy teszel, mintha te lennél a király, akkor ezt mindenki elhiszi rólad. Ehhez nem pénz kell, még csak műveltség sem. Elég, ha azt hiszik, hogy
nem félsz semmitől
tudod, mit, miért csinálsz
nem vagy irigy senkire ( az irigység a gyengeség jele)
sosem mentegetőzöl
Az első képeken sem volt veled semmi baj, de az utolsó már tényleg teljesen okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!