Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket mennyire zavar ha egy férfi elvált, és van egy gyerek, aki nem vele él?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok, most válok. Van egy kislányom, akit az anyja nevel.

Szeretnék párt találni, csak aggódok, mennyire kellek így a 22-32 korosztálynak.

Eleve két hetente láthatom a lányomat. Ha nagyobb lesz akkor már nálam fog aludni hétvégén. Szerintem ha egy nő szereti a gyerekeket ez elviselhető időtartalom. Nem kéne nevelnie, de mikor itt van akkor fogadja el és szeresse.

A másik dolog ami szerintem megfordulhat egy nő agyában hogy lehet kibékülök a volt feleségemmel a gyerek miatt, de ez kizárt...

És akkor ott van a hitel + gyerektartás.

Két keresetből nem lenne már annyira vészes. Igaz, nem tudom elvinni nyaralásra, meg nem fogok felvenni plusz hitelt kocsira stb, de van egy szép házam...

Mi a véleményetek?

(Rosszindulatú, okoskodó, agyhalott egyének ne írjanak, de komolyan...)

2018. febr. 23. 20:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Kizáró ok, nálam is. Az elvált férfi is, a gyerekes pláne. Nem tudnék olyan emberrel lenni akinek volt már egy felesége meg egy másik gyereke, meg majd megint lesz egy másik tőlem. Számomra komolytalan az illető, akármilyen okból is mentek szét, inkább azt sugallja nekem, hogy képtelen volt megtartani egy nőt/életben tartani egy kapcsolatot. 25/N
2018. febr. 25. 21:07
 32/32 anonim válasza:

Pont egy nagyon hasonló kapcsolatból léptem ki, két évig voltunk együtt. Soha többet! Anyukával vannak a gyerekek, akikre a világ pénze nem elég, hiába a magas gyerektartás. Anyuka időnként jó nagy lelkiismeret furdalást generál apukának, hiába anyuka lépett le már évekkel ezelőtt.. És igen, én például korábban nem szerettem volna babát, a fiú viszont igen, és most pont fordítva állunk.. ő azzal érvelt, hogy neki már van két gyereke, nem kell több... szóval, én a tapasztalataim alapján soha nem mennék bele még egy ilyen kapcsolatba. Számomra ez kizáró ok!

25N

2020. máj. 6. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!