Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavar ha egy férfi elvált, és van egy gyerek, aki nem vele él?
29 éves vagyok, most válok. Van egy kislányom, akit az anyja nevel.
Szeretnék párt találni, csak aggódok, mennyire kellek így a 22-32 korosztálynak.
Eleve két hetente láthatom a lányomat. Ha nagyobb lesz akkor már nálam fog aludni hétvégén. Szerintem ha egy nő szereti a gyerekeket ez elviselhető időtartalom. Nem kéne nevelnie, de mikor itt van akkor fogadja el és szeresse.
A másik dolog ami szerintem megfordulhat egy nő agyában hogy lehet kibékülök a volt feleségemmel a gyerek miatt, de ez kizárt...
És akkor ott van a hitel + gyerektartás.
Két keresetből nem lenne már annyira vészes. Igaz, nem tudom elvinni nyaralásra, meg nem fogok felvenni plusz hitelt kocsira stb, de van egy szép házam...
Mi a véleményetek?
(Rosszindulatú, okoskodó, agyhalott egyének ne írjanak, de komolyan...)
Zavarna. Nekem is vannak gyerekeim, és megmondom őszintén, sem gyerekes, sem gyermektelen férfival nem kezdenék együttèlős kapcsolatba, ha elválnék. (mondjuk ilyen szempontból nőként könnyebb laza kapcsolatot talàlni)
"És akkor ott van a hitel + gyerektartás.
Két keresetből nem lenne már annyira vészes."
Ezt meg nem is értem, hogy hogy gondolod. Az új barátnőnek semmi köze a te hiteledhez és a gyerektartáshoz. Ilyen helyzetben nekem alap, hogy nincs közös kassza.
Huszonevesen nekem kizaro ok.
Két keresetből nem lenne már annyira vészes. "
Kosz, de nem a te hiteled es gyt-d akarom finanszirozni, hanem olyan pasi kell, akivel tiszta lappal tervezzuk a jovot.
Ha a gyerek miatt nem tud velem elég időt tölteni és nem jut elég pénz kikapcsolódásra, esetleg több napos időtöltésre, akkor nem tudok az illetővel mit kezdeni. És ha emellé még azt tervezi, hogy legyen közös gyerekünk, akkor végképp kizárt a dolog. Engem nem kell sehova elvinni, fizetni a részem, de ha ő csak minimálisan tud magára, szabadidőre költeni, akkor nem egymást keressük. Abba meg pláne nem akarok belefolyni, hogy pár napos pótmama vagy megtűrt személy legyek a gyerek életében.
Én egyébként nem szeretnék gyereket, máshogy képzelem el az életem. 27 éves vagyok.
A legtöbb egyedülálló apuka ismerősöm védőnőt szedett össze.
Engem nem zavarna, nekem is van gyerekem. Nem hiszem, hogy az exed olyan szemét lenne,hogy ne engedné a többszöri látogatást a felügyelete alatt, mint amit a bíróság megállapít.
Két keresetből nem lenne már annyira vészes."
:DDD ez kemény! Kérdező, te el vagy varázsolva.
Félreértés ne essék, nem kéne az én kiadásaimba beszállnia.
Csak tudom hogy a nőknek imponál ha van zseton, jó kocsi, nyaralás, és nem elégednek meg egy kirándulással, más olcsó kikapcsolódási lehetőséggel...
Nekem.pont azert kizaro.ok ahogy Te meg a legtobb elvalt gyerekes ferfi.gondolkodik.
Ertjuk, hogy a gyerek.az elso, a kicsi kincsed, szeressuk ot, es tok mindegy velunk mi lesz, amig velunk vagy, nyaljuk ki a gyerek.s@gget.
Csak ehhez nincs kedvunk😶
Ja es nekem is van gyerekem. Es minimum egyanezt varnam. De Teged a no gyereke mar zavarna... vicces
Es nem vagyok hajlando azert nyomorogni, hogy a gyerekedet befizesd a nyolcadik kylonorara, igy enyhitve a buntudatodat, hogy nem Te neveled...
Ez a Ti csatatok onmagatokkal. Nem.szallok be
Hűha úgy látom megérkeztek a kedvenceim XD
Köszönöm mindenkinek aki hasznosan szólt hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!