Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket mennyire zavar ha egy férfi elvált, és van egy gyerek, aki nem vele él?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok, most válok. Van egy kislányom, akit az anyja nevel.

Szeretnék párt találni, csak aggódok, mennyire kellek így a 22-32 korosztálynak.

Eleve két hetente láthatom a lányomat. Ha nagyobb lesz akkor már nálam fog aludni hétvégén. Szerintem ha egy nő szereti a gyerekeket ez elviselhető időtartalom. Nem kéne nevelnie, de mikor itt van akkor fogadja el és szeresse.

A másik dolog ami szerintem megfordulhat egy nő agyában hogy lehet kibékülök a volt feleségemmel a gyerek miatt, de ez kizárt...

És akkor ott van a hitel + gyerektartás.

Két keresetből nem lenne már annyira vészes. Igaz, nem tudom elvinni nyaralásra, meg nem fogok felvenni plusz hitelt kocsira stb, de van egy szép házam...

Mi a véleményetek?

(Rosszindulatú, okoskodó, agyhalott egyének ne írjanak, de komolyan...)

2018. febr. 23. 20:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
20%

Az első két randin ne említsd, hogy házas voltál és van egy kislányod. Majd ha már megvan a vonzalom köztetek akkor közöld vele de az isnerkedéa elején kerüld a témát.

A becsületesség kevéért hozzáteszem, hogy ha ismerkedés elején megkérdezi a lány hogy voltál-e házas akkor mond el az igazat (úgyse fogja megkérdezni). Ha nem kerdezi akkor pedig fölöslegea mondani.

2018. febr. 23. 21:01
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Én már voltam a női oldalon ilyen helyzetben. Nagy szerelem/szeretet mellett sem egyszerű (bár lehet én vagyok érzékenyebb típus). Szóval annak ellenére, hogy idősebb vagyok nálad és nincsen társam, nem mennék bele ilyen kapcsolatba (maximum akkor, ha már nagy a gyerek van).

Ezt írod:"Nem kéne nevelnie, de mikor itt van akkor fogadja el és szeresse."

Tudod, pont ez a legnehezebb, hogy legyél úgy valaki a másik gyermekének az életében, hogy igazából senki vagy. Magyarul elláthatod, játszhatsz vele, vigyázhatsz rá, de pl. megmondani, hogy fogmosás után már nincs édesség, ahhoz már nincs jogod, mert lehet te is és az exfeleséged is engedi.

A gyerek megszereti az új társad és ő is a gyermeked, viszont rövid időn belül felerősítheti azt a vágyát, hogy anya legyen, még ha addig nem is akart. Ezzel mit kezdenél?!

N35+

2018. febr. 23. 21:09
 13/32 anonim ***** válasza:
55%
Engem nem zavart, a férjemnek is van 1. Nemrég született egy közös is, mi nagyon boldogok vagyunk így. Semmilyen negatívumát nem éreztem, bár én alapból családközpontú vagyok.
2018. febr. 23. 21:11
 14/32 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint előnyösebb olyan hölgyet válaaztani akinek szintén van gyereke, általában Ők megértőbbek ezen a téren.

De vannak kivételek!

Ha nagyon tetszik a pasi és teljesen elvarázsol akkor szerintem nem zavarna,egy esélyt mindenképp adnék. Az már más kérdés,hogy mi lesz akkor ha az új párod is szeretne gyereket,mert sok nő akkor változik meg az előző kapcsolatból született gyerek felé.

Viszont nekem van olyan barátnőm aki kijelentette,hogy Ő nem tudja elviselni,hogyha nem Ő az első és ezért nem kell neki olyan pasi akinek már van gyereke.

2018. febr. 23. 21:13
 15/32 A kérdező kommentje:

12-es:

"A gyerek megszereti az új társad és ő is a gyermeked, viszont rövid időn belül felerősítheti azt a vágyát, hogy anya legyen, még ha addig nem is akart. Ezzel mit kezdenél?!"

Azt nem mondtam hogy az új páromtól nem akarnék gyereket. De természetesen óvatosabb lennék.

Azt hogy az új páromnak mint jelent a gyerekem az az Ő dolga, felőlem aktívan is részt vehet a nevelésében, sajátjának érezheti, de nem várom el. A lényeg hogy szeresse...

2018. febr. 23. 21:24
 16/32 A kérdező kommentje:

Sokat gondolkodtam hogy összejönnék-e egy gyerekes anyukával...

Ha nem lenne sajátom akkor nem zavarna. De nagyon megvisel hogy nincs velem a lányom, és lelkiismeretileg nehezen viselném hogy másét meg napi szinten nevelem.

Persze itt is lehet kivétel, meg lehet ez idővel változik...

2018. febr. 23. 21:26
 17/32 anonim ***** válasza:
48%
Lehet én vagyok egy csodabogár,de engem nem zavarna, főleg ha meglenne a szerelem,szeretet,kémia.
2018. febr. 23. 21:38
 18/32 anonim ***** válasza:
Épp ezt akartam kérdezni tőled kedves kérdező, hogy te vajon, belemennél e olyen kapcsolatba ahol a nőnek is van már gyereke.. megértelek egyébként, baromi nehéz dolog ez, pláne ha még friss a dolog
2018. febr. 23. 21:39
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nyitott es elfogado vagyok. Egesz eletemben azt mondtam, semmi gond, sot! Miert lenne kizaro ok, ha a pasinak gyereke van.

Nos, felnott eletem soran ketszer hozott ossze az elet elvalt, kisgyerekes (8- 14) ferfivel.

SoHA TOBBET! Egy pokol volt.

Es azota is a szivem faj a gyerekek utan, akiket megszerettem, es az exem uj joje letiltotta, hogy tartsuk a kapcsolatot.

2018. febr. 23. 22:12
 20/32 anonim ***** válasza:

Én úgy nőttem fel, hogy láttam apám nőit sorba, szintén a kétheneti látogatások során. Nyilván vannak különbségek válások és válások között, nem általánosíthatunk itt sem. Saját magam elgondolkoznék, talán meg is torpannék ilyen helyzetben. Tudom milyen volt a gyerekkorom, aztán a későbbi időszak is így, gyerekként... Ezekből kifolyólag én nem biztos, hogy be mernék egy ilyet vállani újra, csak most egy másik szemszögből.

De biztos vagyok benne, hogy ez sokaknak nem jelent gondot, sőt még akár élvezni is fogja sok lány. Majd megtudod, ha ismerkedsz. Sok sikert! :)

2018. febr. 23. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!