Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik, hogy a külső és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik, hogy a külső és az igények közt van összefüggés?

Figyelt kérdés

Most a genetika adta külsőre gondolok elsősorban.

Szép arcú, átlagos alakú lány vagyok. Eddig mindig megkaptam kívülállóktól, hogy egyetlen párom sem annyira helyes, mint amennyire én szép vagyok nőben.

Nem tehetek róla, hogy nekem tetszenek, nem szeretnék a közvélemény szerint "helyesebbet".

Illetve egyszer a párommal vitáztunk, és kibökte, azért haragszik annyira az egyik férfiismerősömre (nem találkozgattunk, csak párszor beszéltünk), mert sokkal jóképűbb nála, és fél, hogy elszeret tőle. Én is látom, hogy jóképű, de nem akartam tőle semmit.

Illetve itt az oldalon is megkaptam, amikor mutattam pár képet, milyen típusú férfiak tetszenek, hogy igénytelen és ronda lehetek, 10-es skálán max 2-es, mert még az átlag alatti nők is 10-es pasikra hajtanak.

2018. febr. 23. 09:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezt te tudod,ha neked jó legyen.

Például a youtub-os Papp Inez Hilda is egy átlagosan szép arcu lány -de a pasija meg kövér és csúnya ezen felül nem szimpatikus egy cseppet sem.

2018. febr. 23. 10:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is voltam együtt olyan pasival, akinél tudtam meg mondták is, hogy jobban nézek ki, de azok meg, akik helyesek és hozzám valóak lennének, többségében fuckboyok, csak szexre mennek, mert tudják, hogy jól néznek ki és minek állapodnának meg...hát ezért vagyok inkább kicsit átlagosabb külsejű pasival, aki legalább meg is becsül és nem érzem én sem feszélyezve magam mellette.

21L

2018. febr. 23. 10:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Párom nem "számít" jóképűnek, meg férfiideálnak, de én vonzódom hozzá, és végül is ez a lényeg, nem? Kit érdekel, más mit mond. Az a fontos, hogy egymásnak tettszünk.
2018. febr. 23. 10:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo! Ugyan igy vagyok ezzel mint te..

A kerdesre a valaszt igy en sem tudom, viszont annyit irnek hogy az ilyen fiukal/ferfiakal egy ido elutan elszalad a lo, es az egegbe szokik az egoizmusuk, es nem megbecsulik hogy ilyen baratnojuk van hanem atfordul abba hogy aah barkit megkaphatok.

Nekem mindig azt mondtak hogy biztos az az oka mert az ilyen fiu nem csal meg, megbecsul stb.. Ahogy fent leirtam, ez nem igy van.

Remelem neked pozitiv tapasztalataid vannak. Es addig jo amig a parod feltekeny es fel hogy elhagyod egy jobbert.. Inkabb ilyen legyen.

2018. febr. 23. 13:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Miért akarod érteni őket? A növényekről és állatokról biztosan nem gondolkodtál még ekkora megértési vággyal. Miért hiszed hát, e réteg más? Csak mint hozzád képest, bőven hiányos.., ne érdekeljen. Nincs dolgod ennek értésével.
2018. febr. 23. 14:34
 16/16 WheneverYouWant ***** válasza:

Mert nagy általánosságban van összefüggés... a kérdést úgy tudtad volna jól feltenni hogy: Miért hiszik hogy mindenkinél van összefüggés?...

Egy 10 es csaj nyilván nem fog egy nála alacsonyabb pasival összejönni.... meg nagyon sok bonyodalmat szülhet a nagy különbség, lásd a saját példád... féltékenység.

Egy kapcsolatban ha nem pont egy szinten vannak akkor mindig lesz olyan aki jobban fogja félteni a másikat és akkor derül ki hogy Ő van alacsonyabb szinten.

Valahogy így működik ez jobban belegondolva.

28F

2018. febr. 23. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!