Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért nem szeretik korrekten közölni, hogy mi alapján választanak párt?

Figyelt kérdés

Az elmúlt fél évben jó pár lánnyal ismerkedtem. Nem társkeresés céljából, csak elütni az időt. Elég furcsa tapasztalatokat szereztem.

A lányok többsége megkedvelt. Azt mondták, fontos lettem és olyan dolgokat mondtak el, amit másnak nem. Jöttek a mély beszélgetések, egymás megkedvelése. Érthetően komolyabb kapcsolatokra terelődött a szó és szinte mind azt mondták, hogy benne lennének velem egy komolyabb vagy lazább kapcsolatban, mert olyan vagyok belsőre, amilyenre mindig is vágytak. Néhányan "szerelmesek" is lettek.

És itt jött a bibi!

Mindig képbe került egy másik srác, aki nálam helyesebb volt és/vagy rossz fiú. Akik előadták, hogy nekik idő kell a szexhez, azok is 1-2 napos ismertség után lefeküdtek ezekkel a srácokkal. Belső terén egyáltalán nem illettek ezekre a srácokra azok az ideálok, amikről beszéltek.

Természetesen ezekről a srácokról elkezdtek panaszkodni, hogy csak szexet akartak és bunkók. Velem már nem akartak se lazát, se komolyat. Mondtam, hogy oké és közöltem, hogy azért lehettek volna őszinték, hogy a kinézet alapján döntöttek és ne panaszkodjanak, ha bunkó srácot választanak. És mind kiakadtak, hogy ők nem ilyenek.

Nekem semmi gondom azzal, ha valaki a kinézet alapján választ pasit/barátnőt. Nekem is számít, DE ezt közlöm is. Az általam ismert nők többsége miért nem képes őszintén közölni ezt? Nem zavar a dolog, mert találtam olyan lányt, akivel minden klappol, csak egyszerűen nem értem a helyzetet. Nem lenne mindenkinek könnyebb, ha nyíltan vállalnák, hogy milyen az ideáljuk?

2018. febr. 23. 00:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%

Normális nő nem egy kérdőívvel ismerkedik és pipálja ki a pontokat, amiben megfelelsz. Normális férfi pedig nem akar megfelelni. Kiábrándító is.

Emellett akinek nagyon részletes, éles és határotott elképzelése van, hogy milyen elvárásai vannak, azok jellemzően pont nincsenek tisztában sem önmagukkal sem a valódi igényeikről. Csak valamilyen idealizációra vágynak.

Nem várhatod el, hogy azt mondják "ilyen és ilyen legyél".

Az szép, hogy komoly szándékkal közeledsz és nem csak megfektetni akarod, de azért ne húzd a végtelenségig. Különben elvesztik az érdeklődésüket.

Nincsen belső VAGY külső. Belső ÉS külső van + igény a szexualitásra. Ebből együtt lesz vonzalom és alakulhat ki kapcsolat.

2018. febr. 23. 09:23
 22/29 anonim ***** válasza:
A lepontozás az igazság el nem fogadása ez esetben. 😏
2018. febr. 23. 09:30
 23/29 anonim ***** válasza:
Vagy csak a bziságod díjazása.
2018. febr. 23. 12:26
 24/29 anonim ***** válasza:

"A lepontozás az igazság el nem fogadása ez esetben."

Vagy csak a fröcsögésed méltó jutalma.

2018. febr. 23. 13:14
 25/29 anonim ***** válasza:

Hát igen...miért nincs egy ips kijelző a homlokukon? :D

Jó volna, nem? :)

2018. febr. 23. 13:18
 26/29 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar a lepontozás. Amíg rendre megkeresnek privátban, hogy beszélgetnének, ismerkednének, elismerik a szavaimat, gondolataimat, addig ilyen névtelen, arctalan fröcsögő emberek véleménye a lehető leghidegebben hagy.
2018. febr. 23. 13:44
 27/29 anonim ***** válasza:
#26 most ilyen 5 éves színvonalon bizonygatod, hogy nem fájt köszönöd a lekvárt... te$a húzd fel azt a betoncsizmát azt keress kincset a Duna alján
2018. febr. 23. 15:13
 28/29 anonim ***** válasza:
Aki itt fröcsögött, az te vagy. Én egy rossz szót nem szóltam.
2018. febr. 23. 15:31
 29/29 A kérdező kommentje:

#12: Ha a tini kategóriába írom a kérdést, akkor azért szólnak be, mert én milyen gonosz vagyok azért, hogy felnőtt nőket lealacsonyítok és tiniként kezelek. :/ Akkor hova írjam a kérdést?

Van olyan lány, akit én is lesöpörtem a lábáról, de nekik eleve külső alapján az esetük voltam. És teljesen ugyanúgy viselkedtem, mint más lányokkal.

Igazából pont az a kategória vagyok, amit leírtál.

Köszönöm, ez egy hasznos válasz volt, érdekes meglátásokkal! :) Számomra érthetetlen, hogy miért kapott rosszabb pontozást, mint a #10-es válasz, ami egy egyszerű beszólás.

#13: Köszönöm! :D

Volt pár lány, akitől megkaptam, hogy nyomulós vagyok. A külsőt azért gondolom oknak, mert az összes esetben, amikor mást választottak, tényleg jobban néztek ki a srácok. Férfi szemmel is elismerem, ha valakinek izmosabb az alkata vagy helyesebb.

#14: Jelen esetben is ilyesmit érzek, de az ok érdekelne.

#16: Természetesen elmondtam, hogy nincs konkrét szándékom, csak ismerkedjünk és beszélgessünk, amikor épp unatkozunk, aztán lesz, ami lesz. Nem tudom, hogy neked ez miért olyan furcsa.

Ha az idő elütéséhez is kevés vagyok, akkor miért akarnak ezek a lányok akkor is beszélgetni, amikor elég durván lekoptattam őket?

#17: Igazából, ha körbenézel az oldalon, a férfiak vannak kipécézve. Akármikor leírja egy férfi, hogy ezt vagy azt tapasztalt a nőkkel kapcsolatban, akkor ő instant bekerül a szűz és lúzer kategóriába.

Az értelmes és kedves lányokkal tudnak mit kezdeni a srácok. A jelen kérdésnél is magukat értelmesnek és kedvesnek valló lányokról van szó. Igazából, 1-2 kivételtől eltekintve, minden női ismerősöm értelmesnek és kedvesnek tartja magát és mellette féltékenykedik más lányokra, akik szebbek, de pont úgy viselkednek. A nagypofájú, de jól kinéző lányok közt egy olyat sem ismerek, akitől szexnél többet akartak volna.

És jelenleg is egy kedves és értelmes lánnyal vagyok közelebbi kapcsolatban, aki mellesleg elég jól néz ki :)

#18 és #19: Hmm, sajnos ezt tényleg sok embernél látom :/ Lehet benne valami!

#21: Szerintem nem attól függ, hogy valaki normális e, hogy tisztában van az igényeivel. Azzal sem értek egyet, hogyha valaki, akárki megakar felelni bizonyos elvárásoknak, akkor nem lesz normális. Rengetegen hangoztatják, hogy nem akarnak megfelelni ilyen-olyan elvárásoknak, mégis a tetteikben az látszik, hogy de. Pl. az összes kondis ismerősöm azt mondta, hogy első körben azért álltak neki edzeni, hogy sikeresebbek legyenek csajozás terén. Most, akkor ők nem normális férfiak?

Az nekem ellentmondásosnak tűnik, hogy aki tisztában van az igényeivel, annak nincs renden az önismerete. Pont azt látom, hogy aki pár sablon elvárást mond, annak nincs fogalma arról, hogy mit is akar és választ sokszor homlokegyenes embert.

"Belső ÉS külső van + igény a szexualitásra." Ez tetszik! :)

#22: Nekem is kicsit furák ezek a pontozások. Teljesen korrekt levezetés és vélemény lepontozva. Egyszerű frusztrált beszólás felpontozva. Abszurd :/

#23: Azért ennyire nem kéne dedós szinten nyomni.

#24: Pont, hogy beszólás lett felpontozva.

Betoncsizma egyáltalán nem fröcsögött. Pont, hogy ő kapta a fröcsögést.

2018. febr. 23. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!