Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért nem szeretik korrekten közölni, hogy mi alapján választanak párt?
Az elmúlt fél évben jó pár lánnyal ismerkedtem. Nem társkeresés céljából, csak elütni az időt. Elég furcsa tapasztalatokat szereztem.
A lányok többsége megkedvelt. Azt mondták, fontos lettem és olyan dolgokat mondtak el, amit másnak nem. Jöttek a mély beszélgetések, egymás megkedvelése. Érthetően komolyabb kapcsolatokra terelődött a szó és szinte mind azt mondták, hogy benne lennének velem egy komolyabb vagy lazább kapcsolatban, mert olyan vagyok belsőre, amilyenre mindig is vágytak. Néhányan "szerelmesek" is lettek.
És itt jött a bibi!
Mindig képbe került egy másik srác, aki nálam helyesebb volt és/vagy rossz fiú. Akik előadták, hogy nekik idő kell a szexhez, azok is 1-2 napos ismertség után lefeküdtek ezekkel a srácokkal. Belső terén egyáltalán nem illettek ezekre a srácokra azok az ideálok, amikről beszéltek.
Természetesen ezekről a srácokról elkezdtek panaszkodni, hogy csak szexet akartak és bunkók. Velem már nem akartak se lazát, se komolyat. Mondtam, hogy oké és közöltem, hogy azért lehettek volna őszinték, hogy a kinézet alapján döntöttek és ne panaszkodjanak, ha bunkó srácot választanak. És mind kiakadtak, hogy ők nem ilyenek.
Nekem semmi gondom azzal, ha valaki a kinézet alapján választ pasit/barátnőt. Nekem is számít, DE ezt közlöm is. Az általam ismert nők többsége miért nem képes őszintén közölni ezt? Nem zavar a dolog, mert találtam olyan lányt, akivel minden klappol, csak egyszerűen nem értem a helyzetet. Nem lenne mindenkinek könnyebb, ha nyíltan vállalnák, hogy milyen az ideáljuk?
Az a baj, hogy a felnőtt párkapcsolatok kérdéseknél felteszel egy kérdést a tizen-korai huszonéves lányok néhány példányának következetlenségéről, amikor van egy tini párkapcsolatok kérdés is, oda kéne fáradni ezzel a baromsággal. Délután dugnak ,aztán este a diszkóban mással táncol....Jézusom,azért mert elmúltatok 18 évesek, az ilyen emberek agyilag még tinik.
Itt meg a kérdést teljesen a saját szemszögükből értelmezik a komolyabb, huszon-harminc-negyven éves emberek és ők sem tudnak neked jó választ adni.
De hogy válaszoljak is: én mindig olyan férfit kerestem, aki levesz a lábamról. Most már persze ez nem egyszerű, de fiatalon és tapasztalatlanul sok lány bedől olyan pasiknak akik ledumálják róluk a bugyit. Persze hogy nem pont rá vágyott, nem pont erre, nem pont így...de beleveti magát, mert végre valaki aki lesöpri a lábáról. És te erre nem vagy képes. Biztosan nagyon szimpi vagy nekik és persze,el tudnak képzelni veled komolyabbat is....de csak ha a fantáziájukban átalakulsz és te is lesöpröd őket a lábukról. És ha az életben nem teszed, akkor "bizonytalanok". Persze, lehet hogy tőled ezt nem fogadnák el, mert nem jön ösztönösen.
Hidd el, én is osztozok a nők egy részének a sorsában: a rendes, intelligens, humoros, érdekes férfiak vonzanak. Meg ha kutyába a hajamat tépik. És a kettő ritkán jár együtt. Én fiatalon tartottam magam míg megtaláltam azt a rendes férfit aki képes volt vadállattá változni, ők viszont nem várják meg, mert rizikós, hogy megtalálják-e valaha. Ezért el tudnának veled képzelni dolgokat és csinálják azzal akivel érzésük szerint jó lesz. Majd csak megtalálják a kiutat.
"Nem társkeresés céljából, csak elütni az időt."
Te talàn korrekt voltál, és ezt elmondtad nekik az elején? Feltételezem igen, különben nem vernéd itt a melled. Valószínűleg az idő elütéséhez kevés vagy. :)
#18 “ Lövésük sincs, hogy mit akarnak, mi az igazi szeretet, odaadás, elköteleződés”
Nőkönt mondom neked, hogy rengeteg érzelmi analfabéta férfi is van, akinek szintén lövése sincs ezekről a dolgokról, az elköteleződés meg egyenesen mumusnak számít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!