Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon milyen PUA...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon milyen PUA oktatókat, oktatóanyagokat javasoltok ami nem kóklerség?

Figyelt kérdés

Tehát nem a sablonos, semmit mondó, "légy alfa" rizsára vagyok kíváncsi, hanem tényleg működő technikákra.

Milyen magyar oktatók vannak akiknek érdemes fizetni a tudásáért?

2018. febr. 19. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Pszichológusnak hívják őket. A PUA meg önmagában egy fhaszság.
2018. febr. 19. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Mi ez a PUA őrület itt, nem értem..:D
2018. febr. 19. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Csatlakozom az #1-hez.
2018. febr. 19. 15:22
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha maga Jézus szállna le az égből és adna PUA tanácsokat, akkor őt is a pokolban égetné el a gyk-sok nagy része! :D A PUA itt egy szitokszó.
2018. febr. 19. 15:59
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Petőfi, Tóth Árpád, Kosztolányi, Jókai: tőlük elég sokat lehet tanulni arról, hogy kell egy nőt meghódítani, és olyan dumáik vannak, ami nem sablonos, és kiállta az idő próbáját.
2018. febr. 19. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
26%

,,Petőfi, Tóth Árpád, Kosztolányi, Jókai: tőlük elég sokat lehet tanulni arról, hogy kell egy nőt meghódítani, és olyan dumáik vannak, ami nem sablonos, és kiállta az idő próbáját."

Pfff ne ők ki.

Jah írták a hülye verseiket,hogy jajj szerelmesek vagyunk és jajjj nem kellek a kiszemelt nőnek üres az életem és kivagyok,csdak ő kell.

Persze tanulni kell tőlük legyél needy,lúzer, és csak egy nőért legyél oda aki ha elutasít akkor sz.r lesz az életed.

Remek.

Van egy mondásom: ,,Ki az akire hallgatsz?"

nézd meg milyen nőik voltak ezeknek a költőknek plusz nézd meg a verseiket,ledzsalsz az életről.

Inkább tőlük tanulj:

- RSD Blueprint

- John Cooper - Social Heartistry

- Arnold Schwarzenegger

- Brian Tracy

- Donald Trump

- Lazar Angelov

Na tőlük tanulhattok,meg lehet nézni milyen nőkkel mozognak mozogtak.

2018. febr. 19. 17:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Napi pua
2018. febr. 19. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:

'nem a sablonos, semmit mondó, "légy alfa" rizsára vagyok kíváncsi, hanem tényleg működő technikákra'

Nem a technikákkal fognak összejönni a nők, hanem veled. Írj privátot, ha érdekel coaching.

2018. febr. 19. 17:39
 9/10 anonim ***** válasza:
A PUA szart sem ér. Két dolgon múlik a sikered a nőknél: hogy nézel ki és mennyi pénzed van. Előbbire nincs hatással a PUA, utóbbit pedig még rontja is.
2018. febr. 19. 18:11
 10/10 anonim ***** válasza:
De mi az a pua? Én tényleg nem tudom...
2018. febr. 20. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!