Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon milyen PUA oktatókat, oktatóanyagokat javasoltok ami nem kóklerség?
Tehát nem a sablonos, semmit mondó, "légy alfa" rizsára vagyok kíváncsi, hanem tényleg működő technikákra.
Milyen magyar oktatók vannak akiknek érdemes fizetni a tudásáért?
,,Petőfi, Tóth Árpád, Kosztolányi, Jókai: tőlük elég sokat lehet tanulni arról, hogy kell egy nőt meghódítani, és olyan dumáik vannak, ami nem sablonos, és kiállta az idő próbáját."
Pfff ne ők ki.
Jah írták a hülye verseiket,hogy jajj szerelmesek vagyunk és jajjj nem kellek a kiszemelt nőnek üres az életem és kivagyok,csdak ő kell.
Persze tanulni kell tőlük legyél needy,lúzer, és csak egy nőért legyél oda aki ha elutasít akkor sz.r lesz az életed.
Remek.
Van egy mondásom: ,,Ki az akire hallgatsz?"
nézd meg milyen nőik voltak ezeknek a költőknek plusz nézd meg a verseiket,ledzsalsz az életről.
Inkább tőlük tanulj:
- RSD Blueprint
- John Cooper - Social Heartistry
- Arnold Schwarzenegger
- Brian Tracy
- Donald Trump
- Lazar Angelov
Na tőlük tanulhattok,meg lehet nézni milyen nőkkel mozognak mozogtak.
'nem a sablonos, semmit mondó, "légy alfa" rizsára vagyok kíváncsi, hanem tényleg működő technikákra'
Nem a technikákkal fognak összejönni a nők, hanem veled. Írj privátot, ha érdekel coaching.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!