Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz manapság párt találni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Manapság miért ilyen nehéz komoly kapcsolat miatt párt találni? Akár személyesen akár élőben kezdek el valakivel ismerkedni mindig jókat beszélgetünk és tök jól megvagyunk. Aztán elhívom randira amire egyből igent mondanak, de aztán nem lesz belőle semmi. Nem értem, miért járok mindig így. Mondjuk, sose volt nagy sikerem a nők terén, de azért már igazán jó lenne egy komoly kapcsolat. Másnak is ilyen nehéz manapság, vagy csak én vagyok béna? Előre is köszi a válaszokat :) 22/f

2018. febr. 18. 12:27
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nőként én pont azt vettem észre hogy a srácok elég erős többsége nem akar komoly kapcsolatot mostanában..
2018. febr. 23. 13:19
 12/14 anonim ***** válasza:
A világ afelé tendál, hogy nem is lesznek kapcsolatok. Mindenki külön fog élni elszegregálva a másik oldaltól és ez így van rendjén, ez a jövő. :)
2018. febr. 23. 13:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát, azért nem lenne túl jó jövő sajna....
2018. febr. 23. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:
#11 talán azért, mert a komoly kapcsolatot keresők nem elég vagányok... Észre se vehetőek Sok ilyen férfit ismerek, minimum átlagosak, sőt van akit jópasinak lehet mondani, stabil jól fizető munka, de komoly kapcsolatot akarnak, nem műmájerkednek, és a nők inkább a műmájer casanovák közt flippereznek...
2018. febr. 23. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!