Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik egyáltalán 100%-ig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán 100%-ig igényes nő? Csak én lennék ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Olyan felállított ideáljaim nincsenek, minthogy pl. szőke vagy fekete legyen a haja, maximum 170 cm legyen, viszont az igényességről nem tudok lemondani. Nem mondom, hogy abszolút nincs sikerem a nőknél, viszont sokra nem megyek vele, mert nem igényesek maximálisan. Nekem egy nő ne káromkodjon, ne dohányozzon, ne részegeskedjen, emellett pedig ügyeljen a külsejét illető apró részletekre. Ilyen a fogak állapota, az bőre, a körme, a haja, az öltözködése vagy a sminkje... Valamelyik mindig hibádzik! Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Huszonéves lányokról van szó.
2018. febr. 17. 23:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
9%

[link]

Valahogy így kellene, lányok! Itt még egészséges volt a világ.

2018. febr. 18. 11:30
 72/80 anonim ***** válasza:
100%

És nekem ki készít vacsorát, mire hazaérek a munkából este?

(egy dolgozó nő...)

2018. febr. 18. 11:34
 73/80 anonim ***** válasza:
100%

# 71-ke -Ez nálunk pontosan így van!

Azzal a cseppnyi apropóval,hogy a széf kulcs nálam van és a drága kedves férjem mindenesetben úgy intézi,hogy milliós összegnél kevesebb ne legyen benne....

Szóval én tudom,hol a helyem de sok férfi' meg igen csak elmarad a tudattól....

2018. febr. 18. 11:39
 74/80 anonim ***** válasza:
82%

Kinézek 100%-ban igényesen és vezetek szívesen egy háztartást, ha megéri. Úgy nem éri meg, hogy a munkahelyemen minden nap szinte örömmel várnak, ingyen tanulhatok és 300 +cafe alatt nem zárom a hónapot.:)

Majd ha a nagyságos úr kifizeti azt nekem órabérben, amit a tollászkodással és asszony-léttel töltök munka helyett, beszélhetünk, főleg, hogy azt még unnám is a munkámmal szemben, mert főzni meg sminkelni sem kell sok agy, szemben azzal, ami a hivatásom. Addig meg élem ezt a számomra élvezetes életet. Ezen a ponton megjegyzem, hogy nálam ostobább emberrel nem igazán szoktam foglalkozni párkeresés szempontból, márpedig te innen nézve elég unalmasnak tűnsz. Ilyen elvárásokkal még nem láttam izgalmas és/vagy okos embert.

2018. febr. 18. 12:21
 75/80 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy túl vannak-e reagálva a válaszok, de ilyen kérdésnél, “100%-ig igényes nő”, nem csoda, ha elszabadul az emberek fantáziája, hiszen a kérdésben sincs átláthatóan leírva, hogy mi számít igényesnek a kérdező számára. Nem egyértelmű, hogy mire is gondolhat az alatt, hogy hibádzanak az általa felsoroltak. Lehet, hogy hibának tartom azt, ha valakinek ízléstelenül ronda a sminkje(arra gondolok, inkább, ne sminkelt volna), de lehet, hogy valakinek épp az igénytelenség, hogy ez nő nem sminkel mindennap. Mivel elképzelni sem tudom, hogy milyen környezetben van ez, én meg a legtöbb helyen nem ezt tapasztalom a nők nagy részénél, emiatt érthetetlen is.
2018. febr. 18. 12:47
 76/80 anonim ***** válasza:
94%
Egyszerűsítsük le a kérdést! Senkit nem érdekelnek az elvárásaid, azt kapsz, ami van, vagy még azt sem. Egyébként is csak egy ócska provokatív kamukérdés az, amit itt olvashattunk
2018. febr. 18. 12:48
 77/80 Sunshinedoll ***** válasza:
86%

Szerintem amit felsoroltál,a dohányzás, alkalmi berúgás vagy káromkodás nem az igényesség kategória, csak akkor, ha a ruhája folyamatosan a cigiszagtól meg az alkoholtól bűzlik.

Az meg, hogy kinek milyen smink vagy haj jön be, elég szubjektív.

Sok pasinak olyan elvárása van, hogy kiveri az eget is a helyéről, míg ők maguk szarcsimbókos seggel mennek aludni minden este, szóval én azért elgondolkoznék ezen.

Arról nem beszélve, hogy egy halom férfi direkt magas igényű nőkre pályázik, mert az tetszik nekik, aztán meg vergődik, hogy miért sminkel állandóan, miért vásárol annyit, minek kenegeti magát ezzel-azzal.

Szóval kérdezd meg magadtól nyugodtan, hogy készen állsz-e egy magas igényű nőre, tudod-e hozni a színvonalát és hozzá tudnál-e adni az életminőségükhöz, vagy csak szép rájuk nézni?

2018. febr. 18. 12:57
 78/80 anonim ***** válasza:
100%

Van néhány barátnőm, aki tökéletesen megfelelne neked. Igaz ugyan, hogy nekik nincs más dolguk, mert a férjük biztosítják az anyagiakat. Nekik meg az a dolguk, hogy háztartást vezessenek és szépek legyenek.

Vannak dolgok amik kivédhetetlenek. Én nagyon igyekszem tökéletes lenni, de esélyem sincs rá. Rengeteg dolgozom, szintén egészségügyben, mint egy másik válaszoló. Annyit fertőtlenítem egy nap a kezem, hogy már lassan leszárad a helyéről, olyan tőle a bőre mint egy gyenge smirgli. Pedig hidd el, hogy a legjobb krémekkel kenem ha van időm. De egyrészt nagyon érzékeny bőröm van, másrészt a kórházi fertőtlenítők durva vegyszerek.

Annyit megyek egy nap, hogy ha a fejemtetejére állok akkor se lesz tökéletes a sarkam. Pedig nem sokkal ezelőttig még az volt, de arra sincs időm munka közben hogy vizet igyak, ami szintén rossz hatással van az ember talpára meg úgy általában a bőrére. Járok pedikűröshöz, de nem hetente. Arra se időm, se pénzem. Ez csak néhány példa a sok közül, amit felsorolhatnék. Ez csak az én szakmám, nyilván számos szakma dolgozói fel tudnának sorolni hasonló nehézségeket amik ellen nem tudnak mit tenni.

Tényleg azt gondolom, hogy amit itthon meg tudok tenni magamért azt megteszem, de a tökéletességhez azért ez kevés.

Én pl nem sminkelek, mert szeretem a természetes arcom. Plusz az én elvem az, hogy alkalmakkor legyek igazán szép, és ne akkor legyek a környezetem szemében lelakott amikor a megszokottól eltérően esetleg nem volt időm sminkelni.

Közelíteni a tökéletességhez ha, nem is pénz, de mindenképp idő kérdése. Minél többet dolgozik valaki, esetleg még sokat is utazik a munkahelye és a lakóhelye között annál kevesebb ideje marad ilyen dolgokra.

Édesanyád nagyon ügyes volt, hogy ilyen jól zsonglőrködött és senki nem szenvedett hiányt semmiben. Ebből is látszik mindenki viszi tovább, az otthoni mintákat.

Én azt láttam, hogy apukám tökéletesen főz és minden klasszikus férfi munkát is megcsinál. És ez visszaköszönt a párkapcsolataimban is.

2018. febr. 18. 19:42
 79/80 anonim ***** válasza:
93%

Mi újság Kérdező?

Kérdem ezt este 1/2 10-kor, b@ssA meg, smink nélkül!

2018. febr. 18. 21:24
 80/80 anonim ***** válasza:
95%

Drágaság, te egy olyan mértékben unalmas kis figura lehetsz, hogy ha gyönyörű Bradd Pitt kinézeted, márkás autód, és luxus villád van, akkor se kellenél.

Mégpedig azért, mert nem vagy más, csak egy csinos kis kirakati bábú.

Felszínes hivalkodó stílus, belül meg kong a fejed.

Voltál te már valaha egy jót bulizni? Egy jó koncerten mondjuk, ahol előtte RÉSZEGESKEDTÉL(nagyon röhögök a megfogalmazáson), és spiccesen csak a pillanatra koncentrálva élvezted a zenét?

Szexeltél már olyan bődületesen jót, hogy utána IGÉNYTELEN módon tocsogott rólad az izzadtság, de nem érdekelt, mert annyira jó élmény volt?

Másztál már fel egy hegy tetejére, koszosan, sárosan, izléstelen ruhákban ugyan, de feljutva a tetejére?

Gondolom nem.

Te csak ülsz a nett kis lakásodban, még a zoknid is élére vasalva, egy percnyi olyan dolgot nem éltél meg, ami valós endorfinokat ad, ezért nem érted a dolgok lényegét.

Ülj be szerintem valami steril kis búrába, jó ott neked.

Amúgy nálam már ott leesett a tantusz, mikor édesanyádra hivatkoztál, mint nő, akinek fel kell érnie a nagyságához a jövőbeli párodnak.

Lányok, meneküljetek az ilyenek elől :D

2018. febr. 19. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!