Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek melyik hódítási mód vált be eddig: a kedves, romantikus, figyelmes vagy a flegma, pimasz, beszólogatós, kissé bunkó?
Nekem a kettő vegyítése vált be eddig.
Nem leszek talpnyaló pincsi, nem futok a nő után ha nem látom, hogy érdeklődne, nem alázkodom meg.
Viszont bunkó, flegma se vagyok.
Egyszerűen normálisan viselkedek. Némi kedvesség, és némi pimaszság belefér, de se földet csókolni nem kell a nő előtt, se bunkózni vele.
Egyik sem nyerő. Inkább helyzetekhez kell igazodni, nem pedig megrögzötten viselkedni mindig. Nézz körbe magad körül, ne csak fejedbe ültetett sémák szerint viselkedj.
Van helyzet, amihez a kedvesség illik, de van amikor a magad érdekében a könyörtelen őszinteséggel kell fellépni. Neked kell felismerned, mikor-hogy.
Egyértelműen a második.
Kedves és aranyos srácként repültem a friendzone-ba az esetek 99%-ában. Bunkóként minden második lány összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!