Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem furcsa?
Én ugyanannyira nem értem, mint te. :D
Engem is csak ez vesz körül.
De az se semmi, hogy anyuka korú nővel van együtt az összes exem...
Szóval a srácok és lányok egyaránt csinálják ezt.
Csak tudnám, hogy ez miért jó... :D
Ez nekem is furcsa.:D Igaz csak magamból tudok kiindulni ebben a témában, de nekem max 5-6 év korkülönbség menne, ha minden másban passzolunk a sráccal, de még lehet ez is sok. Korosztályban keresgélek, az ideális nekem a 2-3 év korkülönbség.:)
20L
Röviden összefoglalva: hipergámia.
(nem rossz értelemben írom ezt, mi férfiak meg ösztönösen poligámok vagyunk)
Nem jó.
33 éves férfiként is ezt tapasztalom, hogy a 20as nőknek jövök be, ők kezdeményeznek, de sajnos a 30as komoly, kiteljesedett nőknek meg nem kellek, nem próbálkoznak.
Én is ezt látom. Pár éve voltam gimis és az osztálytárs lányok nagy része 30-50 évesekkel volt/van. Kapásból 15 ilyen párt biztosan tudok mondani. Tudok olyat ahol az egész családot felfordította, hogy apja korúval jött össze a lány. Fura nekem is, de igazából nem érdekel ez a hétköznapokban. De az biztos, hogy nem kellene egy ilyen nő, ilyen kapcsolat után. Én nem váltok le egyetlen ex apukát sem. Ha elvétve évente találkoznék ilyen helyzettel akkor azt mondanám, hogy oké megesik, de tucatjával látom és így elég szánalmas.
21. század. Mindent lehet, minden megengedett, semminek sincs határa, szabadság van, önmegvalósítás van, nyugati minták vannak, agymenés van, személyiség zavarok, szexuális aberrációk, egyéb aberrációk, butulás, érték hiány, silányulás, primitívség. Iphone, Facebook, Instagram, selfie, análszex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!