Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés
Manapság nagy divat lett a 20-as éveik elején járó lányoknak a 30-as éveik végén járó pasikkal való kapcsolatkialakítás. Ez miért jó? :D Őszintén nem értem. Egy 20 éves lány hogy tud belezúgni egy 38-40 éves férfiba? :D Tudom, tudom egyiknek a pénz, másiknak a szex... de láttam már mást is. A kiscsaj annyira belehabarodott a nála 2x idősebb paliba hogy egyszerűen nem ismertem rá azok után. (mármint a lányra) Ötletek?
2018. febr. 15. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Én ugyanannyira nem értem, mint te. :D

Engem is csak ez vesz körül.

De az se semmi, hogy anyuka korú nővel van együtt az összes exem...

Szóval a srácok és lányok egyaránt csinálják ezt.

Csak tudnám, hogy ez miért jó... :D

2018. febr. 15. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Hiba a neveltetésben, rossz apai minták rögzülése, társadalmi nyomás > idősebb, biztos fix, kiépített egzisztenciája van, a kor alapján predesztinált illúzió, miszerint biztos jobb a szexben, mert idősebb...szerintem is gáz. Suba subához, guba gubához.
2018. febr. 15. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Egzisztencia és apakomplexus.
2018. febr. 15. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Ez nekem is furcsa.:D Igaz csak magamból tudok kiindulni ebben a témában, de nekem max 5-6 év korkülönbség menne, ha minden másban passzolunk a sráccal, de még lehet ez is sok. Korosztályban keresgélek, az ideális nekem a 2-3 év korkülönbség.:)

20L

2018. febr. 15. 21:28
 5/9 anonim válasza:
75%
20 éves nő vagyok és én is csak nézem az egészet popcornal mint a moziba. Nálam nagyon nagyon utolsó kor talán az a 28. Nem tudom magam idősebb ember mellé képzelni, sem érzelmileg, sem testileg és különben is hogy néz ki hogy az utcán kézen fogva egy 40 evéssel sétálgatok
2018. febr. 15. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Röviden összefoglalva: hipergámia.

(nem rossz értelemben írom ezt, mi férfiak meg ösztönösen poligámok vagyunk)

2018. febr. 15. 21:44
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Nem jó.

33 éves férfiként is ezt tapasztalom, hogy a 20as nőknek jövök be, ők kezdeményeznek, de sajnos a 30as komoly, kiteljesedett nőknek meg nem kellek, nem próbálkoznak.

2018. febr. 15. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
90%

Én is ezt látom. Pár éve voltam gimis és az osztálytárs lányok nagy része 30-50 évesekkel volt/van. Kapásból 15 ilyen párt biztosan tudok mondani. Tudok olyat ahol az egész családot felfordította, hogy apja korúval jött össze a lány. Fura nekem is, de igazából nem érdekel ez a hétköznapokban. De az biztos, hogy nem kellene egy ilyen nő, ilyen kapcsolat után. Én nem váltok le egyetlen ex apukát sem. Ha elvétve évente találkoznék ilyen helyzettel akkor azt mondanám, hogy oké megesik, de tucatjával látom és így elég szánalmas.

21. század. Mindent lehet, minden megengedett, semminek sincs határa, szabadság van, önmegvalósítás van, nyugati minták vannak, agymenés van, személyiség zavarok, szexuális aberrációk, egyéb aberrációk, butulás, érték hiány, silányulás, primitívség. Iphone, Facebook, Instagram, selfie, análszex...

2018. febr. 15. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 25 (nő)vagyok párom 39. Volt velem egykorú párom is. Egyszerűen szerintem az én korosztályombeli férfiak nagy NULLÁK . Éretlen , lusta ,Elköteleződni képtelenek. autó,pénz,buli a fontos .
2018. febr. 21. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!