Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már nem szeret miért csinálja ezeket?
Figyelt kérdés
A párom elég fura mostanában személyesen bújik érezteti,hogy szeret simogat puszilgat csókolózunk. Tehát minden rendben van köztünk ha mellettem van.Viszont ha neten beszélgetünk akkor teljesen kifordul magából tök más.Mostanság azt írja,hogy maradni szeretne mellettem de ingadoznak az érzései ami azt jelenti,hogy már nem olyan erős a szerelmünk szerinte mint anno.Ragaszkodik hozzám még mindig úgy érzem de olyan más mintha csak megszokásból lenne velem.Ha azt mondom neki,hogy majd akkor ír amikor szeretne és egy darabig nem keressem várom,hogy dönt akkor egy fél nap vagy max egy nap elteltével felkeress.Tehát hagyok neki időt magától keress mert azt mondja,hogy hiányzom.De máskor pedig úgy érzem hülyére vesz mert sokszor nem biztos abba,hogy mit érez.Volt már a fejembe,hogy kiadom az útját hisz olyan mintha kihasználna de ha egy kicsit se szeret akkor miért keress meg bújik meg csókol és stb.. Amikor szemtől szembe van velem őszintének látszik. Már megkérdeztem tőle azt is,hogy van valakid elfogadnám ha lenne mert nem tudok vele mit csinálni de mindig azt mondja,hogy nincsen.Mellette maradjak megéri megmenteni ezt a kapcsolatot vagy felejtős?2018. febr. 5. 19:51
1/2 anonim válasza:
Te magad is leírtad a választ. Ragaszkodik. Ami nem egyenlő a szerelemmel/szeretettel.
2/2 anonim válasza:
Maradj vele. Orok szerelem nem letezik. Viszont orok ragaszkodas igen. Minden hosszu kapcsolatban csak ragaszkodas marad. Csak nem mondja senki.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!