Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unom már a sok idiótát! Férfiak, miért nem tudtok normálisak lenni? Miért kell mindig átb aszni a nőket?!
egy újabb néni, aki szerint minden férfi idióta az univerzumban. :D
Szeretem ezeket a fennkölt megállapításokat, kb olyan, mintha a véleményt alkotó letenné az önéletrajzát elénk. :D
Pláne a pontozók. :)
Vannak normális férfiak :D
Nő vagyok, mégis ezt mondom. Mert nem vehetsz egy kalap alá mindenkit, aki él, mozog és farka van.
Engem sem vertek még át. Ez is olyan, mint a kihasználás: azt lehet, aki hagyja. Oké, oké, csúnya gonosz férfiak, miért akarnak egyáltalán átverni valakit... Na de elég nagy a kísértés, mikor valaki tényleg annyira buta és/vagy ragaszkodó, hogy már-már vágysz arra, hogy teszteld, mennyire idióta. Tudom, hogy ez szemétség, én sem mások átcseszésében látom az örömöm, de nem tudod a világot megváltoztatni. Neked kell olyannak lenned, akit nem lehet átverni és aki úgy megy bele egy helyzetbe, hogy akárhogy is jön ki belőle, win-win lesz neki.
Tipikusan ilyen eset a "megdugott és otthagyott". Okos nőnek nem lehet szerelmet és biztonságot hazudni. Okos nő akkor szexel, ha szexelni akar, nem akkor, ha magához akar valakit láncolni, vagy nem biztos benne és akkor szül gyereket, amikor magának akarja, illetve fel van arra készülve, hogy akár egyedül is felnevelje. Ne legyen így, nem azt mondom. De okos ember nem teszi ki magát a másik akaratának, hanem mindent, amit tesz, magáért csinálja.
10-es: Mert szerinted a külső ennyire mérvadó?
Ezt írtad:
"múltkor kaptam 1 képet az egyik leányzótól... mondanom se kellett 10 skálán volt kb 5... próbáljunk már magunk rájönni hogy miért nem jön össze mi lehet velem a baj."
Azért egy 10-es skálán 5-ös csaj egy megfelelő sminkkel, ápolt hajjal, jól öltözve még nem egy eldobandó nő.
Felszínes phöcs vagy.
Azért mert ez a vadász ösztön marhaság van a fejükben.
De valóban vannak normálisak. Kevesen. De vannak.
Ne bízz senkiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!