Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondja hogy nincs ideálom csak fogjon meg benne valami akkor az azt jelenti hogy teljesen mindegy hogy a férfi barna hajú vagy szőke, alacsony, magas vagy kövér, vékony mert nincs ideálja?
11-es XD, ez qrva nagy.
Nálam annyi van, hogy magas legyen és izmos. Külsőre ennyi, belsőre több elvárás van.
Nem, az azt jelenti, hogy nem tudom, ki tetszik épp meg, mert túl sok apróság dönti el nálam, nem ilyenek, hogy hű, legyen szőke, legyen rövidhajú meg minden. Ennek ellenére van, akire azt mondom én is, hogy soha, semmilyen körülmények között nem tudnék hozzá szexuálisan vonzódni.
A nincs ideálom azt jelenti, hogy valaki vagy tetszik, vagy nem. Hogy mi alapján, azt látni kell, nem lehet megmondani.
Én akkor szoktam ezt mondani, mikor nem akarok belemenni, mert estig mesélném. Miért mondjam az illetőnek, hogy legyen ennyire meg ennyire kedves, de ne annyira, hogy... Legyen ennyire meg ennyire magas, de igazából ha nem ennyire magas az is jó, de csak akkor, ha mellé ilyen meg olyan az alkata, de az alkata nem mindegy, hogy ilyen arányos, vagy olyan, hogy ...
Annyira emberfüggő, hogy én nem megyek ebbe bele. Vannak dolgok, amik kizáró okok, vannak, amik nagyon tetszenek, már-már fétisek, de ideálom nincs. Sosem lehet tudni, kivel futok össze, ha meg ffi kérdezi, minek ecseteljem neki? Azért, hogy ehhez méricskélje magát? Kérlek... Van, aki abszolút nem tetszett első blikkre, csak olyan semleges "bánomisén" kategória volt, de belsőre pont tudta azokat, amikért én *bármit* megtennék, hogy olyan párom legyen, és működött a kémia.
Értsétek már meg, hogy a szerelmet nem lehet paraméterekkel megadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!