Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól kellemetlen egy pasinak ha nem lép a lány felé ha a lány már megtette az első lépést?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki megtette felém azt a bizonyos első lépést de én valamiért nem merem viszonozni..Egyszerűen parázok attól hogy lehet én értettem félre a jeleket..2018. febr. 10. 21:01
11/16 A kérdező kommentje:
Csak nekem köszön de ezt az utóbbi 1 másfél hétbe..Én persze visszaköszönök neki..Volt hogy már a bejárat után köszönt meg mikor a bolt másik felébe voltunk de akkor hosszú másodpercekre összeakadt a tekintetünk..azt tudom hogy a végtelenségig nem lehet ezt eljátszani azt meg az ember nem várhatja el hogy egy lány kezdeményezzen végig.
2018. febr. 10. 22:06
12/16 A kérdező kommentje:
Csak érdekes hogy csak nekem köszön,de olyan is volt hogy ő köszönt nekem szintén kifele jövet..Szerintem így akarja észrevetetni magát vagy fene tudja..
2018. febr. 11. 08:12
13/16 anonim válasza:
Ne picsogj mert olvasni is rossz. Itt matekozol a semmin, ahelyett hogy megkeresnéd a tökeid és elhívnád végre valahova.
Szia! Lenne egy kis szabadidőd valamikor a héten? Szívesen megismernélek jobban.
Ennyi. Ne bonyolítsd túl csak lépjél már valamerre.
14/16 A kérdező kommentje:
Elméletben minden könnyűnek tűnik..Én is azt hittem hogy milyen könnyű ez aztán ha ott állsz már nem annyira..
2018. febr. 11. 09:10
15/16 anonim válasza:
Jobban értékelik azt, aki odamer menni de kevésbé néz ki jól, mint azt aki jól néz ki de annyira besz,ri, hogy oda se mer menni. Az a lány nem a világ közepe. Mi történik, ha azt mondja, hogy nem szeretne találkozni? Semmi. Az élet megy tovább, de legalább volt bátorságod megpróbálni. Jön a következő, belejössz de el kell kezdeni.
16/16 A kérdező kommentje:
Ja az hogy jól néz ki valaki vagy sem az ízlés kérdése..Itt most arról van szó hogy ő már kezdeményezett nálam és szerintem nem ok nélkül..De a beszariság nálam addig tart amíg el nem kezdek beszélgetni valakivel,utána már úgy megyek oda hozzá mint egy baráthoz..Bent a melóhelyen is volt egy lány akihez odamentem bemutatkoztam sőt még a facebookját és gond nélkül elkértem..akkor nem tudom mi lehetett velem..
2018. febr. 11. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!