Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi magassága mikortól hátrányos ismerkedés terén?
Nálam nincs olyan, hogy egy pasi túl magas. A legmagasabb 2 srác akikkel randiztam 195 centi magasak voltak, de semmi gondom nem lett volna 210 centivel sem. Sajna nem volt hozzá szerencsém. Én 175 centi vagyok, a férjem 190.
185 centi a minimum amire már azt mondanám, hogy magasnak számít, felette még jobb. Alacsonyabbakkal SOHA nem jöttem és nem jönnék össze. Egyszer jártam egy velem egymagassal egy ideig, de az is nagyon zavart, szóval tapasztalatból írom, hogy nekem ez nem menne. Ha kisebb akkor teljesen esélytelen is. Bele sem kezdenék.
Én 170 cm vagyok, mindig azt gondoltam, hogy nekem csak nálam magasabb, jó fizikummal rendelkező férfi kell - effélék tetszettek is csak eddig.
Na most jó ideje teljesen odavagyok egy nálam picit alacsonyabb, mackós alkatú férfiért. Ezek a tulajdonságok nálam eddig hátrányt jelentettek, sőt kizáró ok volt, de őt mégis hihetetlenül vonzónak találom, mert olyan a kisugárzása, személyisége, hogy teljesen elbűvöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!