Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire fontos nektek az, hogy egy nő mosolygós legyen?
Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 21:40
21/23 anonim válasza:
Én kedves vagyok, sokat mosolygok, de az utcán/villamoson stb inkább mufurc arcot vágok mert nem szeretném, hogy ismeretlenek zaklassanak. Nem csak pasik, hanem akik el akarnak adni valamit, vagy pénzt kérnek. Néha szoktam adni, de diák vagyok, nincs önálló keresetem, és ha egynek adok, 5 percen belül megjelenik egy másik...
Én megértem hogy a mosoly vonzó, de ne tegyünk már úgy, hogy ezt a férfiak 24/7-ben elvárják. A színészkedés gyakran észrevehető és elég ellenszenves. (Mindkét nemnél.)
22n
22/23 anonim válasza:
Nekem nem ez a legfontosabb, igaz, én se vagyok túl mosolygós típus.
23/23 anonim válasza:
Én mosolygós vagyok, ilyen a természetem, és 10/10 férfi nagyon szereti ezt a tulajdonságot, a tapasztalataim szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!