Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire fontos nektek az, hogy egy nő mosolygós legyen?
Úgy van. A nőknek mindig mosolyogniuk kell, hiszen az a legszebb ékszerük, kit érdekel, hogy belül épp haldokolnak? Tegyenek fel egy kis rúzst, mosolyt, sokkal jobb őket úgy nézni. Nem kell az őszinteség, színészkedjenek csak, hiszen úgy jobban megfelelnek a férfiaknak, és egy nő számára ez kellene, hogy irányadó mérce legyen. Ha meg nem bírják a folyamatos színészkedést? Hát akkor tessék nem szomorúnak lenni, kit érdekel a noradrenalin? Ha nem tudják a nők befolyásolni ezt a transzmittert, akkor magukra vessenek!
Hahó, Barbie babából sem kapható szomorú példány!
Látom igencsak bacca itt a nők csőrét,ha a férfiaknak tetszenek a mosolygós,vidám lányok :D Mint ha hirtelen valami különös,ördögtől való dolog lenne,hogy egy mosolygós ember sokkal vonzóbb,mint egy nem mosolygós. Férfiban is.
Ja,hogy ha már a férfiak ízléséről van szó,akkor persze minden szörnyű elnyomás és kényszer lesz a nőkre nézve...:D (lásd a felettem lévőt)
Köszönöm a válaszokat.
Mivel látom, hogy pontozzák a válaszokat ezért beigazolódott az elméletem miszerint a nők nem szeretik ha a pasik vállalják, hogy szeretik a mosolygós nőket.
"Mivel látom, hogy pontozzák a válaszokat ezért beigazolódott az elméletem miszerint a nők nem szeretik ha a pasik vállalják, hogy szeretik a mosolygós nőket."
A nők között is inkább a feministák.
Fontos
Ha bárki elmegy az utcán, akkor a nők 70%-a kb olyan arcot vág mintha te még a cipőjét se nyalhatnád meg. Lehet azért mert alapból flegma arca többségüknek vagy nem tudom... de, kevés az a lény aki kedvesnek tűnik az utcán, munkahelyen, vagy épp iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!