Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs ló, jó a szamár? Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs ló, jó a szamár? Többi lent!

Figyelt kérdés

Régebben nagyon szerelmes voltam egy lányba, akivel baráti volt előtte a viszonyom. El is mondtam neki, hogy tetszik nekem, szeretnék többet, de akkor elutasított. Ez nagyon fájt, hihetetlenül. Akkor már 1 éve ismertük egymást, de a vallomásom előtt három hónappal szerettem bele, akkor szakított az akkori barátjával. Mindez két éve történt. Amikor kosarat kaptam, legszívesebben kerültem volna, de nem sikerült, egy baráti körhöz tartozunk, meg a barátságunkat nem akarta elveszíteni.

Másfél évig örlődtem még, miközben Ő összejött mással. Másfél évig együtt is voltak, de a srác megcsalta, legalábbis én így tudom. Az mondjuk akkor rosszul esett, amikor a dühe miatt minden férfit egy kalap alá vett, köztük engem is... De végül lehiggadt, és elnézést kért. A csávóval fél éve szakítottak, én nekem pedig elmúltak az érzéseim az irányába, többé nem szenvedek már miatta. Az a másfél év...nagyon rossz volt, kisebb nyomot is hagyott a lelkemben. Végre nem vagyok szerelmes, és jelenleg úgy hiszem, nem is leszek az egy darabig, mondjuk még egy ilyen nem is hiányzik... Néhány hete előállt, hogy az elmúlt hónapok során belém zúgott... Én meg mondtam, hogy miért most? De nem tudom, lehet csak a szamár vagyok, mert nincs ló. Barátilag rendeződött a dolog, de többé nem tudok úgy tekinteni rá, bár szerintem amúgy is, csak ez a helyzet, lehet nem akar egyedül lenni, és beérné velem. Talán tudna bennem vonzalmat kelteni, vonzódik is hozzá testileg, de az agyam szerint inkább ne, mert pofára esek újra.

N24, F25

2018. febr. 7. 19:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A gyerek úton van már? :D
2018. febr. 12. 23:46
 22/23 A kérdező kommentje:
Őszintének tűnnek a szándékai, össze akar jönni velem. Pénteken órákat töltöttünk el együtt, hétvégén sokat beszélgettünk. Holnap délután sétálunk. Majd meglátjuk, hogy alakul. Úgy érzem, hogy nincs vesztenivalóm, és Neki sem. Adok egy esélyt a dolognak.
2018. febr. 12. 23:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Okos fiú!
2018. febr. 13. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!