Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak, akik a szellemi partnert keresik egy lányban nem a fizikait?
Egy kis közvélemény kutatás. :)
Vannak ilyen fiúk 20-as korosztályban?
Eddig akárkivel ismerkedtem meg, még ha értelmes, művelt fiú is volt, rövid időn belül fizikailag kezdett el közeledni, vagy kétértelműen poénkodni, hátha vevő vagyok rá.
Akár személyesen ismerkedek, akár neten folyton erre terelődik a téma... És már nagyon unalmas.
Érdemes keresni, vagy szélmalomharcot vívok...?
Tényleg nem létezik olyan fiú, akinek széles az érdeklődési köre és ehhez kerespartnert, hanyagolva a fizikai dolgokat.
És ezt ne a barátságként értelmezzétek. :D
Romantikus jellegű kapcsolatra gondolok, csak olyanra amibem a fizikai jellegű dolgok mellékesek. :)
Én pont így ismerkednék, ha lenne kivel. Nem hozom fel a szexualitást hamar, nekem is kell valamennyi idő, hogy eljusson oda, hogy nyugodtan merjek ilyesmit tenni, viszont azt azért nem mondanám, hogy a fizikai dolgok mellékesek. Egy egészséges kapcsolatnak ugyanúgy részei, mint a lelki és szellemi összhang. Még csak azt sem mondom, mint sokan, hogy a szex az alapja egy kapcsolatnak, mert nem, de azért legyen része. És ettől nem vagyok rossz ember.
26/F
Én hamar lefeküdtem a mostani párommal, mivel van köztünk szexualitás. Sőt, két dolog fogta meg őt bennem: hogy megvertem egy társasjátékban és szexi vagyok.
A köztünk lévő kapcsolat nagyon szellemi,órákat tudunk beszélgetni, járunk színházba, koncertre, cirkuszba, a mozi heti program. És nagyon jókat szeretkezünk.
Attól, hogy vonzódik hozzám szexuálisan, igenis látja bennem a szellemi és lelki társat is. Ez így működik.
A tegnapi nap legromantikusabb része a szeretkezés volt. Ami eléggé fizikai dolog. Sőt, azon túl is rengeteg fizikai dolog van köztünk. Ölelés és puszik, mert szeretjük egymást.
Igen, ez eléggé elterjedt, hogy minden férfi dugni akar és csak az érdekli őket. Nem, ez nem így van. Léteznek férfiak, akiket nem csak ez érdekel. És velem is volt sok ilyen. Sőt, olyan is volt, aki azért is vonzódott hozzám, mert szellemileg vonzottam.
Nem azt mondom, hogy jó az, hogy sokan csak dugni akarnak, de elég sokan nem csak dugni akarnak, hanem megismerni téged, de ha ettől függetlenül még ne adj isten vonzónak is talalnak, az nem gond.
Nehogy azt hidd, hogy attól, hogy valaki vonz valakit szexuálisan, attól még nem érdekli szellemileg. Vagyis ez az esztétikailag jön be de nem szexuálisan jön be dolog nekem sántít. Végyünk egy szép ferfit. Tuti, hogy szexisten is egyből, ezzel nincsen semmi baj. Persze a vonzalom kialakulhat lelkiségből és szellemiségből is, nem azt mondom, hogy nem.
Tehát értem, hogy szellemi társat keresel, de igenis jó a szexualitás és jó része egy párkapcsolatnak. És nem mellékes.
23 N
Tuti vannak, de azok ugyanugy el vannak szakadva a sajat szexualitasuktol ahogy te is.
Ha csak fizikai vonzalom van, az allatias.
Ha csak szellemi, az meg maximum “szellem-szinten” kielegito.
Ha a ketto nincs egyensulyban akkor abbol idovel bajok lesznek.
Csak személyiség és érzelem számít.
Sokan tudják ezt, mások nem.
Nekem az is fura bennetek, hogy jelelgettek, mintha állatok lennétek, mintsem kimondanátok, megkérdeznétek amit akartok.
Nekem fontos a szellemi is, de azért nem leszek álszent.
Külső megfog, belső megtart.
Lehet akármilyen okos, intelligens, kedves ha nem tetszik, és tetszhet bármennyire ha pár óra után a falra mászok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!