Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önálló nő-sör/tudok így partnert találni? N
Egy nőnek a napi 2 sör már túl megy azon a határon, amit a szervezet hosszabb távon egészségkárosodás nélkül tolerálni tud.
Inkább igyál valami lazító gyógyteát.
Én férfinél sem tűrném a napi 1 sört sem.
Végre egy normális nő, aki nem gyógyteán és hungarocellnek látszó puffasztott valamin él. Semmi gond nincs a két sörrel egy melós nap után. Folyadék + vitamin + ásványi anyag + izomlazító.
A károgóktól meg annyit kérdeznék: ha kólát ír jobb lenne?
Miért írna kólát? Aludni akar.
Vegyél inkább melatonint. A sör gáz, öregíti a bőrt és hízlal. Ja, meg tök szánalom. (Férfiban is.)
Nekem is volt egy időszak, mikor napi 1 üveg bort megittam (light kólával keverve.)
Tudtam, hogy ez kicsit sok, de nem érdekelt. Utána jött egy kemény beba$zás testvéremmel... Szerintem alkoholmérgezést kaptunk mindketten. Akkor úgy megundorodtam a piától, hogy le is álltam a napi borikázással :D
Ez így nem gáz, de próbáld inkább napi 1-re lecsökkenteni.
Lassan de biztosan alkoholista vagy/leszel.
Nem számít mit iszol...a rendszeresség számít és az, hogy nem tudsz meglenni nélküle.
Nekem ez férfinél sem fér bele.
Ja és nem vagyok antialkoholista, ha úgy van iszom alkoholt.
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!