Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önálló nő-sör/tudok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önálló nő-sör/tudok így partnert találni? N

Figyelt kérdés
Egy huzamosabb ideje egyedük vagyok,pár hónapja,elég sokat dolgozok,így mikor hazaérek,lazításképpen megiszok 2 sört.Megnyugtat,elálmosodok,jobban alszok.Ez amolyan rendszerré vélt,közben mosogatok,megcsinálok pár dolgot,kutyasétáltatás,ilyesmik.Max. 3 sör,de ez ritka,mert sokszor korán kell kelnem.Nem akarok bort,meg töményet inni,ebben az alkoholszázalékban nekem ez így jó.Viszont ha megismerek valakit,mennyire fogja ezt tolerálni ? Antialkoholistával össze se jönnék,se a másik véglettel,de ez tekinthető normálisnak egy férfi szemében ? Amúgy nem szeretem a sört,nekem mindig is olyan kocsmai feelingje volt,de ezek miatt megiszom.
2018. jan. 6. 17:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
3%

Egy nőnek a napi 2 sör már túl megy azon a határon, amit a szervezet hosszabb távon egészségkárosodás nélkül tolerálni tud.

Inkább igyál valami lazító gyógyteát.

Én férfinél sem tűrném a napi 1 sört sem.

2018. jan. 6. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy nagy ügyet csinálnék belőled, rövid távon nem is foglalkoznék vele, de nekem nem túl szimpatikus, meg kell hogy mondjam.
2018. jan. 6. 17:46
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Engem személy szerint nem zavarna, szeretem a sört. Igaz hétköznap nem iszom elvi okokból, meg az alvókám is rendben van. De amúgy semmi kifogásom nem lenne ellene, amig csúszik bele a masszív alkoholizmusba.
2018. jan. 6. 17:52
 4/12 AchromaticSmarties ***** válasza:
46%
Ez még a nagyivástól is messze van, mostanában kellene abbahagynod, mert a rendszeresség alkoholistává fog tenni. Amúgy ennyi engem még nem zavarna, ha nem tesz igénytelenné és lustává.
2018. jan. 6. 18:10
 5/12 anonim ***** válasza:
69%

Végre egy normális nő, aki nem gyógyteán és hungarocellnek látszó puffasztott valamin él. Semmi gond nincs a két sörrel egy melós nap után. Folyadék + vitamin + ásványi anyag + izomlazító.

A károgóktól meg annyit kérdeznék: ha kólát ír jobb lenne?

2018. jan. 6. 18:27
 6/12 anonim ***** válasza:
4%

Miért írna kólát? Aludni akar.

Vegyél inkább melatonint. A sör gáz, öregíti a bőrt és hízlal. Ja, meg tök szánalom. (Férfiban is.)

2018. jan. 6. 19:45
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy időszak, mikor napi 1 üveg bort megittam (light kólával keverve.)

Tudtam, hogy ez kicsit sok, de nem érdekelt. Utána jött egy kemény beba$zás testvéremmel... Szerintem alkoholmérgezést kaptunk mindketten. Akkor úgy megundorodtam a piától, hogy le is álltam a napi borikázással :D

Ez így nem gáz, de próbáld inkább napi 1-re lecsökkenteni.

2018. jan. 6. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Lenne valakid, a két sört két kiadós menetre cserélnéd nem de?
2018. jan. 6. 21:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Lassan de biztosan alkoholista vagy/leszel.

Nem számít mit iszol...a rendszeresség számít és az, hogy nem tudsz meglenni nélküle.

Nekem ez férfinél sem fér bele.

Ja és nem vagyok antialkoholista, ha úgy van iszom alkoholt.

40N

2018. jan. 6. 21:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Találni igen, megtartani nem biztos.
2018. jan. 7. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!