Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önálló nő-sör/tudok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önálló nő-sör/tudok így partnert találni? N

Figyelt kérdés
Egy huzamosabb ideje egyedük vagyok,pár hónapja,elég sokat dolgozok,így mikor hazaérek,lazításképpen megiszok 2 sört.Megnyugtat,elálmosodok,jobban alszok.Ez amolyan rendszerré vélt,közben mosogatok,megcsinálok pár dolgot,kutyasétáltatás,ilyesmik.Max. 3 sör,de ez ritka,mert sokszor korán kell kelnem.Nem akarok bort,meg töményet inni,ebben az alkoholszázalékban nekem ez így jó.Viszont ha megismerek valakit,mennyire fogja ezt tolerálni ? Antialkoholistával össze se jönnék,se a másik véglettel,de ez tekinthető normálisnak egy férfi szemében ? Amúgy nem szeretem a sört,nekem mindig is olyan kocsmai feelingje volt,de ezek miatt megiszom.
2018. jan. 6. 17:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs abban semmi nekem imponálnak a laza nők ez még bele férne, én csak egyet ittam anno minden nap amíg nem vettem észre magamon,hogy inkább rosszúl érzem magam tőle minthogy ellazítana így abba hagytam ,de nem zavarna emiatt ha a párom sörös lenne. :)
2018. jan. 7. 15:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem a mennyiség a gáz, hanem a rendszeresség, mert így már az alkoholizmus előszobája.
2018. jan. 13. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!