Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak, akik a szellemi partnert keresik egy lányban nem a fizikait?
Egy kis közvélemény kutatás. :)
Vannak ilyen fiúk 20-as korosztályban?
Eddig akárkivel ismerkedtem meg, még ha értelmes, művelt fiú is volt, rövid időn belül fizikailag kezdett el közeledni, vagy kétértelműen poénkodni, hátha vevő vagyok rá.
Akár személyesen ismerkedek, akár neten folyton erre terelődik a téma... És már nagyon unalmas.
Érdemes keresni, vagy szélmalomharcot vívok...?
Tényleg nem létezik olyan fiú, akinek széles az érdeklődési köre és ehhez kerespartnert, hanyagolva a fizikai dolgokat.
És ezt ne a barátságként értelmezzétek. :D
Romantikus jellegű kapcsolatra gondolok, csak olyanra amibem a fizikai jellegű dolgok mellékesek. :)
A folyamat lezárult. Te nem adsz és nem is várod el a bizalmat ezért mivel én nem kapok nem is adok.
Köszönöm,érdekes eszmefuttatás volt.
Komolyan?
Ha ennyi félreértés van, akkor leírom konkrétan a helyzetet.
A 6-os válaszoló lényegében leírta a lényeget.
Ha valakivel megismerkedek, általában rövid beszélgetés után, egyből szexre kezdenek célozgatni, anélkül, hogy megakarnának ismerni. És ez az általános.
Ezzel szemben ahogy a 6os is írta, megszeretnénk ismerni a másikat, nem pedig a teste érdekel, az csak a legutolsó lépés.
Én mind a kettőt, és szerintem jó esetben mindenki így van vele. A szexualitás is része egy párkapcsolatnak, mégpedig a többi részével egyenértékű. Ugyanolyan szép és jó, mint a "szellemi dolgok". Azzal semmi baj nincsen hogy vannak akik különböző oknál fogva ezt nem tudják, vagy nehezen tudják így megélni. Viszont lehet ilyenkor érdemes tudatosítani hogy nem feltétlen kizárólag mindenki mással van a probléma, hanem saját magunkban is érdemes lenne pár dolgot rendezni.
Attól függetlenül hogy vannak akik tényleg nem komoly kapcsolatot keresnek, hanem gyors románcot meg és van aki túlzottan nyomul.
Én például ha szerelemes vagyok valakibe, akkor őt kívánom is, mindenki ismeri az érzést, nem tudok más emberre gondolni, és állandóan romantikus-szexuális fantáziáim vannak vele ha akarom ha nem.
És jó amikor azt érzem ez a vonzalom kölcsönös. Én elég szarul érezném magam, ha lenne egy párom telnének a hetek, hónapok és mindenféle fizikai közeledést visszautasítana. Hiszen nem érezném kölcsönösnek a vonzalmat. Főleg ha annyit se mond, hogy "bocs de ez nekem nehéz, mert..."
Igen tudom én is, hogy nem a többséghez tartozom sőt.
Amit te leírtál azzal, nincs is gond alapesetben, de ahhoz hogy valakinek elmond, hogy neked valami nem igazán megy szintén kell a bizalom, és az hogy ez érdekelje is a másikat.
Például ha valakivel sokat beszélgetsz és utána megakar ölelni stb... akkor oké, és feltudod hozni, hogy neked valami nem megy.
De ha egyből rádmásznak, nyilvánvaló, hogy nem érdekled a másikat.
Magamból kiindulva vannak mèg ilyen férfiak. Èn ha találkozok valakivel, akkor szeretek hosszan beszélni és nem az az elsődleges cél,hogy az ágyamba kössön ki, hanem, hogy megismerjem ès minőségi időt töltsek el vele, de szerintem ez természetes, ha valaki hosszú távú kapcsolatot keres.
Akik meg első randin szexuális utalásokat tesznek, azok meg nyilván valóan nem hosszú távú kapcsolatot terveznek, más részről meg tiszteletlenségnek tartom. Meg persze tök kellemetlen helyzetet is tud generálni :D
22/F
A romantikus jellegű kapcsolat lelki kötődést jelez, aminek a fizikai megnyilvánulása a testi vonzalom. Normális esetben így is zajlik a kapcsolat.
Neked egy aszexuális embert kell találnod, akit nem érdekel a szex.
Nem létezik olyan romantikus jellegű kapcsolat, amiben a fizikai érintkezés mellékes lenne.
A szexuális vonzalom, érintések, csók és szex ugyanannyira fontos egy egészséges, normális kapcsolatban, mint a lelki, szellemi kötelékek.
Az sajnos más lap, hogy sokan 10 perc beszélgetés után akarnak már rögtön ágyba vinni.
Erre nincs recept, annyit tudsz tenni, hogy ismerkedsz továbbra is, és ha számodra túl hamar a szexualitásra terelődik a téma, akkor tovább lépsz.
Előbb vagy utóbb pedig találsz valaki neked megfelelő fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!