Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vehetem ezt jelzésnek? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vehetem ezt jelzésnek? Mit kellene lépnem?

Figyelt kérdés
Ahova járok boltba van egy bolti dolgozó lány aki egyszer odajött hozzám beszélgetni a múltkor ahogy beléptem a boltba egyből köszönt,sőt a bolt túloldalán is összefutottunk ott is köszönt..A tekintetünk összeakadt hosszú másodpercekre és akárhányszor lemegyek és ott van folyamatosan néz..
2018. febr. 4. 18:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Hívd el valahova, azt megtudod.
2018. febr. 4. 18:13
 2/21 A kérdező kommentje:

De az nem számít nyomulásnak?

De ezek szerint akkor lehet hogy szimpatikus vagyok neki?

2018. febr. 4. 18:18
 3/21 anonim ***** válasza:
Jaj ne legyél már beszarva. Hívd el és kész. Legrosszab esetben egy nemleges válasszal gazdagodsz.
2018. febr. 4. 18:33
 4/21 anonim ***** válasza:
56%
Ezek szerint, igen. De, lehet csak azért néz, mert van szeme. :) Na jó, nem gonoszkodom. Azért még ne hívd el randira, de beszélgetést megint kezdeményezhetnél vele. Megkérdezed mi hol van, mert nem találod, közben kérdezhetnéd, hogy telik a napja, mert neked már kivan a hócipőd, mert most jöttél melóból...stb.stb., csak tudsz beszélgetni. A lényeg, h szép lassan, mint ismerőst köszönthessed, ha látod, h tetszik neki a jelenléted, meg viszonozza, akkor egyszer csak el is hívhatod vhová. Sok szerencsét! :)
2018. febr. 4. 18:34
 5/21 A kérdező kommentje:
Az hogy bejövök valakinek ritka mint a fehér holló sajnos..Valahogy nem veszem észre hogy szimpatikus vagyok valakinek..
2018. febr. 4. 18:37
 6/21 anonim ***** válasza:
52%

Azt kifelejtettem, h többszöri beszélgetés után, mint ismerőst köszönt, utána randira hívás.

Ennél könnyebb szitu nincs is, mint egy eladó lánnyal ismerkedni. Szóval, hajrá! :)

2018. febr. 4. 18:38
 7/21 anonim ***** válasza:
50%

Lehet, h a lány is ebben a cipőben jár, sőt...lehet, kap randira hívásokat, de senki nem veszi az időt meg a fáradságot, h megismerje. Így, h szép lassan megismerkedsz vele tetszeni fog neki, nem az a szokványos letámadó, csak dugni akaró fax leszel a szemében.

Ne legyél már pesszimista, próbáld meg, 50%, de ha meg se próbálod 0%.

2018. febr. 4. 18:48
 8/21 anonim ***** válasza:

Na es ha nyomulsz abban mi a baj? Nem szerelmet kell vallanod. Vagy cikinek erzed ha tudja a lany hogy tetszik neked? Ugyanmar ;)

Mas:

“Az hogy bejövök valakinek ritka mint a fehér holló sajnos..Valahogy nem veszem észre hogy szimpatikus vagyok valakinek..”

Ez ellentmondas ha nem veszed eszre hogy tetszel valakinek akkor honnan veszed hogy az ritka mint a fehér holló??

2018. febr. 4. 18:52
 9/21 A kérdező kommentje:
Sajnos a mai világ ilyen,és a lányok dolga nehezebb holott sokan azt gondolják hogy a csajoknak csak választani kell..Csak hogy ha mindenki dugni akar az egy idő után kellemetlen lehet..Én már tényleg eljutottam oda hogy nekem az sem kell hogy világ szépe legyen csak akarjon megismerni és hogy normálisan lehessen vele beszélgetni és elmenni ide oda..Egyébként 24 éves vagyok..Persze jobb ismerkedni csak aki már sokszor csalódott nehezebb..
2018. febr. 4. 18:53
 10/21 anonim ***** válasza:
Nehezebb, igen. De, mindig fel kell állni és reménykedni, bízni. Ez a párkapcsolatosdi olyan, mint az álláskeresés, sok helyről eéutasítanak, de addig kell menni, míg lesz munka. Szóval, itt sem szabad feladni, mert minden lány más. Lehet 100 elutasított, megbántott, de 101. lány meg boldogan átkarol, és soha nem akar elengedni. Ez egy ilyen játék.
2018. febr. 4. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!